Muokattu: 23.09.2016 - 12:48

Avainsanat: Työttömyys

TATSI ry

TATSI eli Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry on työttömien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Se järjestää tukitoimintaa ja koulutusta työttömille ja työttömille nuorille. PAM on TATSIn jäsenjärjestö.

Ajankohtaista

Terveenä takaisin työelämään IV Urheiluopisto Kisakeskuksessa

Urheiluopisto Kisakeskuksessa järjestetään yhteistyössä TATSI ry:n kanssa TETY IV - Terveenä takaisin työelämään -koulutus. Tule rakentamaan parempaa elämänlaatua fyysisen ja henkisen kunnon sekä verkostoitumisen kautta!

Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja suunnattu työttömille ja lomautetuille. Yhdeksän kuukautta kestävä monimuotoisena toteutettava koulutus tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen kunto-ohjelmaan sekä antaa ohjeita ja välineitä toimia liikunnan vertaisohjaajana. Koulutus ei vaadi aikaisempaa liikuntataustaa tai -koulutusta, hae rohkeasti mukaan!

Uusi koulutus alkaa syksyllä 2016

Haku käynnissä, hae 9.9.2016 mennessä
Lisätiedot www.kisakeskus.fi

Koulutus sisältää:
• 4 kolmen päivän lähijaksoa Kisakeskuksessa. Lähijaksoilla tutustutaan erilaisiin tapoihin harjoittaa liikuntaa. Saat tietoa liikunnan hyödyistä ja ravinnosta sekä perusteet vertaisohjaajana toimimiseen.
• Kuntokartoituksen, henkilökohtaisen liikunta- ja elämäntapasuunnitelman ja ammattilaisten tuen koko koulutuksen ajalle.
• Koulutus on laajuudeltaan 5,5 ov.
• Koulutuksen hinta 120 €/hlö. Hinta sisältää lähijaksoilla majoituksen, täysihoidon ja opetuksen.

Tulostettava esite (pdf)

TALVELLA LAPPIIN? - Tuettu hyvinvointijakso haettavissa 6.10.16 saakka.

Tervetuloa löytämään voimaa, hyvinvointia ja ystäviä Muonion luonnosta 5.-9.12.2016. 1. askel-hyvinvointijakson ohjelmassa mm. lumikenkäilyä, ulkoilua ja yhdessä oloa nuotiokahvien merkeissä. Kurssilla tehdään hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden kokonaisvaltainen kartoitus.

Hyvinvointijakso koostuu kahdesta osasta: Marraskuun pääjaksosta sekä mahdollisuudesta osallistua seurantajaksolle 31.3.-2.4.2017. Hinta täysihoidolla sisältäen ohjelman: 25€/vrk ja työttömiltä 12,50€/vrk. (Ei sis. matkoja). Jaksolle haetaan osoitteessa: tatsi.org/tuetut-lomat

Lisätietoa Muonion kohteesta osoitteessa: www.utkujarvenmajat.fi

Tulostettava esite (pdf)