Muokattu: 12.04.2018 - 17:55

Avainsanat: Nuoret, Työelämä

Työelämätiedotus oppilaitoksille

PAM tekee yhteistyötä palvelualojen ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen kanssa. PAMin työelämätiedottajat kiertävät toisen asteen, AMK- ja aikuiskoulutuskeskuksia ja tapaavat palvelualojen opiskelijoita. Oppitunnilla käydään läpi työelämän pelisääntöjä, syvennytään tarkemmin opiskelijoiden omaa opiskelualaa koskeviin kysymyksiin ja kerrotaan PAMin jäsenyydestä.

Oppilaitokselle

Ovatko työelämän lainsäädäntö ja työntekijöiden oikeudet työsuhteessa selviä oppilaillesi? Tai tietävätkö he, kenen puoleen kääntyä, jos työsuhteessa on jokin epäselvää?

Jos haluat lisätä oppilaidesi työelämätietoisuutta, olet oikeilla sivuilla. PAM tarjoaa oppilaitoksille työelämätiedottajia avuksi kertomaan työelämän pelisäännöistä, ay-liikkeestä ja työmarkkinoista.

Räätälöimme työelämätiedotustunnit aina oppilasryhmän mukaan ja tunnit ovat maksuttomia. Voit tilata työelämätiedotustunnin oppilaitokseesi tästä tai lähettämällä sähköpostia nuoret@pam.fi.

Ryhdy vapaaehtoiseksi työelämätiedottajaksi!

Vapaaehtoiseksi työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen, ja työtä voi tehdä oman työn tai opiskelujen ohessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koulutamme sinut tehtävään ja tarvittaessa PAMin työntekijä on mukana ensimmäisillä koulukäynneillä.

Tämä homma on kivaa! Kannattaa ryhtyä, jos yhtään sormia syyhyttää

Ilmoittaudu työelämätiedottajaksi täällä.

Maksamme 24,00 € palkkion jokaisesta tiedotuskerrasta. Lisäksi korvaamme matkakustannukset (ensisijaisesti käytetään julkista liikennettä) ja ansionmenetyksen työnantajan todistuksella. Työelämätiedottajana sinulla on hieno mahdollisuus tienata lisätuloja esimerkiksi opiskeluiden ohessa.

Tilaa materiaalia

Tilaa työelämätiedottajan materiaalia. Saat aineistoa koulukäynneille, mukana mm. duuniopas, opiskelijaesite, palveluopas, juliste koulun ilmoitustaululle, vessatarrat. Esitysmateriaalit löytyvät tämän sivun alta klikkaamalla kohdasta Materiaalit.

  Kansio

Materiaalit

Otsikko   Sopimusala   Tiedoston koko  
Saate työelämätiedotusmateriaalin tilaajalle Saate työelämätiedotusmateriaalin tilaajalle KB
Koulutiedotus kutsu - KB
Vessatarra_malli2 - KB
Vessatarrat_malli - KB
koulutiedotus2017_aloittavat.pptx - KB

Uusimmat

Suosituimmat