Muokattu: 19.09.2018 - 15:12

Avainsanat: Esimies, Jäsenyys, Koulutus, Työelämä

Työelämäwebinaarit

Webinaareihin osallistuminen on kätevä tapa opiskella virtuaalisesti, kotoa tai työpaikalta käsin. Osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden sekä kuulokkeet (tai kuulokemikrofonin).

PAM on hankkinut jäsenten koulutuksia varten tietyn määrän webinaaripääsylippuja uravalmennusyritys UP! Partnersin alla lueteltuihin työelämäwebinaareihin. Webinaarit käsittelevät työelämään liittyviä aiheita, kuten työnhakuun valmistautuminen, työssä tarvittavien taitojen kehittäminen ja työhyvinvointi.

Jos olet kiinnostunut näihin webinaareihin osallistumisesta, hae webinaarilippua PAMin kurssikalenterin kautta. Jokaiseen webinaariin on oma haku /ilmoittautuminen, joka sulkeutuu 3 päivää ennen webinaaria. Kun saat vahvistuksen webinaariin pääsystä, laita sen päivämäärä ja aika heti kalenteriisi. Henkilökohtainen webinaarilippusi (= osallistumisohje ja linkki webinaariin) tulevat sähköpostiisi paria päivää ennen webinaaria UP! Partnersilta.

Mikäli et jostakin syystä pääsekään osallistumaan live-webinaariin, voit käyttää lippusi webinaarista tehdyn nauhoitteen katsomiseen. Nauhoitteet tulevat katsottavaksi muutaman päivän viiveellä ja niihin voi hakea webinaarilippua myös jälkikäteen.

Saat UP! Partnersilta webinaarin jälkeen kutsun palautteen antamiseksi. Vastaathan palautekyselyyn, jotta saamme tietoa siitä, millaisena koit webinaarin.

HUOM! PAMin pääsyliput koskevat vain alla olevia webinaareja!

Tulossa olevat webinaarit:

Onnistu työhaastattelussa ke 7.11. klo 18.00

Salli Joutsenoja:
Työnhakupaperit ja someprofiilit kunnossa, ja olet saanut kutsun työhaastatteluun! Miten hoitaa työpaikka kotiin nyt? Kaiken A ja O on hyvä valmistautuminen. Kun tunnet oman osaamisesi ja olet tutustunut hakemaasi organisaatioon, on Sinun helpompi keskittyä olemaan oma itsesi haastattelutilanteessa ja myymään ammattitaitosi haastattelijalle. Uravalmentaja Salli Joutsenoja valmentaa työhaastatteluun. Hae webinaarilippua PAMin kurssikalenterista >>
Viimeinen hakupäivä 1.11.

Webinaari Tunnista ja taklaa haitallinen stressi ke 21.11. klo 18.00

Kirsi Irrmann
Mitä stressi on ja onko se aina haitallista? Miten erottaa huono stressi hyvästä ja miten taklata niistä se haitallinen? Työterveyspsykologi Kirsi Irrmann opastaa erottamaan stressin muodot ja käsittelemään niitä. Hae webinaarilippua PAMin kurssikalenterista >>
Viimeinen hakupäivä 15.11.

Pidetyt webinaarit: 

Nauhoite katsottavissa webinaarilippua vastaan. Jos haluat katsoa jonkin webinaarin nauhoitteen, eikä sinulla ole webinaarilippua, ota yhteyttä: tarja.maenpaa@pam.fi

Konfliktien ehkäisy

Matti Henttinen
Oletko kohdannut työssäsi ja elämässäsi konflikteja, joiden koit imevän itsestäsi energiaa? Millaisissa tilanteissa? Minkälaisten ihmisten kanssa? Konfliktit voivat jättää ihmisiin jälkiä, jotka äärimmillään voivat muodostua riskitekijöiksi terveydellemme ja työkyvyllemme. Parhaimmillaan ne voivat tarjota kehittävän oppimiskokemuksen, jonka energia jää ihmisiin hyvällä tavalla elämään ja vahvistamaan osallisten minuutta. Tämä webinaari tarjoaa uusia näkökulmia, joita voimme hyödyntää, kun seuraava konflikti osuu kohdallemme.

Ajan ja arjen hallinta

Jaakko Sahimaa
Tuntuuko että arki on välillä yhtä kaaosta, eikä aika tunnu riittävän mihinkään? Työ vie paljon aikaa ja on tärkeää sinulle, kotona haluat olla läsnä ja ystävyyssuhteistakin pitäisi ehtiä pitää huolta! Työterveyspsykologi Jaakko Sahimaa antaa webinaarissa vinkkejä ja tukea ajan ja arjen hallintaan!

Piilotyöpaikan löytäminen

Susan Calonius
Tuottaako työnhakusi tulosta? Tutkimusten mukaan jopa 80% avoinna olevista tehtävistä on piilossa. Työnhakukonsultit kannustavat työnhakijoita etsimään piilotyöpaikkoja. Piilotyöpaikan käsite on kyllä kaikille tuttu, mutta mistä ja miten piilotyöpaikkoja konkreettisesti löytää? Uravalmentaja Susan Calonius opastaa webinaarissa piilotyöpaikkojen etsintään.

Motivaatio elämäntapamuutokseen

Johanna Vilmi
Jokainen meistä on joskus tehnyt päätöksen elämäntapamuutoksesta. Olemme päättäneet nukkua enemmän, syödä terveellisemmin, liikkua monipuolisemmin tai viettää enemmän aikaa itsellemme tärkeiden asioiden ja ihmisten parissa. Kuitenkin lihasmuisti on pitkä ja vanhat tavat syvällä meissä. Aika usein päädymme aloittamaan uuden elämän “heti ensi maanantaina”. Työterveyspsykologi Johanna Vilmi kertoo, miten elämäntapamuutos onnistuu ja juurtuu meihin.

Miten tuotteistat itsesi

Susan Calonius
Brändi, joka on uskottava, haluttava ja kiinnostava? Työnhaussa,asiakashankinnassa ja verkostoitumisessakin pärjää se, joka osaa tuotteistaa itsensä ja markkinoida tuotettaan. Tuotteistamalla autat kohderyhmääsi ymmärtämään mitä lisäarvoa juuri sinusta on. Uravalmentaja Susan Calonius opastaa markkinoivan (henkilö)brändin luomiseen ja markkinointimateriaaliin.

Työelämäwebinaarit

Uusimmat

Suosituimmat