Muokattu: 23.02.2018 - 12:25

Avainsanat: Esimies, Jäsenyys, Koulutus, Työelämä

Työelämäwebinaarit

Webinaareihin osallistuminen on kätevä tapa opiskella virtuaalisesti, kotoa tai työpaikalta käsin. Osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden sekä kuulokkeet (tai kuulokemikrofonin).

PAM on hankkinut jäsenilleen tietyn määrän webinaaripääsylippuja uravalmennusyritys UP! Partnersin alla lueteltuihin työelämäwebinaareihin.

Jos olet kiinnostunut näihin webinaareihin osallistumisesta, hae webinaarilippua PAMin kurssikalenterin kautta. Jokaiseen webinaariin on oma haku /ilmoittautuminen, joka sulkeutuu 1,5 viikkoa ennen webinaaripäivää. Kun saat vahvistuksen webinaariin pääsystä, laita sen päivämäärä ja –aika kalenteriisi muistiin.

Henkilökohtainen osallistumiskoodi (= webinaarilippu) ja linkki webinaariin tulevat sähköpostiisi muutamaa päivää ennen webinaaria UP! Partnersilta. Mikäli et jostakin syystä pääsekään osallistumaan live-webinaariin, voit käyttää lippusi myöhemmin webinaarista tehdyn nauhoitteen katsomiseen.

PAMin pääsyliput koskevat vain alla olevia webinaareja!

7.3. Konfliktien ehkäisy (klo 18.00)

Matti Henttinen:
Oletko kohdannut työssäsi ja elämässäsi konflikteja, joiden koit imevän itsestäsi energiaa? Millaisissa tilanteissa? Minkälaisten ihmisten kanssa? Huonoimmillaan konfliktit jättävät ihmisiin jälkiä, jotka äärimmillään voivat muodostua riskitekijöiksi terveydellemme ja työkyvyllemme. Parhaimmillaan ne voivat tarjota kehittävän oppimiskokemuksen, jonka energia jää ihmisiin hyvällä tavalla elämään ja vahvistamaan osallisten minuutta. Tämä webinaari tarjoaa uusia näkökulmia, joita voimme hyödyntää, kun seuraava konflikti osuu kohdallemme. Lue lisää webinaarista.

HUOM! Haku /ilmoittautuminen auki nyt  PAMin kurssikalenterissa

5.9. Miten tuotteistat itsesi (klo 18.00)

Susan Calonius:
Brändi, joka on uskottava, haluttava ja kiinnostava? Työnhaussa, asiakashankinnassa ja verkostoitumisessakin pärjää se, joka osaa tuotteistaa itsensä ja markkinoida tuotettaan. Tuotteistamalla autat kohderyhmääsi ymmärtämään mitä lisäarvoa juuri sinusta on. Webinaarissa paneudutaan markkinoivan brändin luomiseen ja markkinointimateriaaliin.

HUOM! Haku /ilmoittautuminen alkaa 1.8.18  PAMin kurssikalenterissa

7.11. Onnistu työhaastattelussa (klo 18.00)

Salli Joutsenoja:
Työnhakupaperit ja someprofiilit kunnossa, ja olet saanut kutsun työhaastatteluun! Miten hoitaa työpaikka kotiin nyt? Kaiken A ja O on hyvä valmistautuminen. Kun tunnet oman osaamisesi ja olet tutustunut hakemaasi organisaatioon, on Sinun helpompi keskittyä olemaan oma itsesi haastattelutilanteessa ja myymään ammattitaitosi haastattelijalle.

HUOM! Haku /ilmoittautuminen alkaa 1.9.18  PAMin kurssikalenterissa

Työelämäwebinaarit

Uusimmat

Suosituimmat