Muokattu: 23.11.2017 - 14:10

Avainsanat: Koulutus, Verkkoasiointi, Luottamusmies, Työsuojeluvaltuutettu

Verkkokoulutus

Verkossa opiskelet juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset opiskeluun periaatteessa vain tietokoneen ja nettiyhteyden. PAM lisää verkkokoulutustarjontaa jatkuvasti, seuraa koulutussivujamme. Verkkokoulutukset ovat PAMin jäsenille maksuttomia!

Ajankohtaista

Vuodelle 2018 on tarjolla aiempaa enemmän verkkokursseja. Kurssit avataan vuoden vaihteessa ja lisätietoja kursseista tulee lähempänä. Osa kursseista on jo nähtävissä PAMin kurssikalenterissa.

PAMin verkkokurssit

Uuden jäsenen perehdytys
Verkkomateriaali perehdyttää uuden jäsenen monipuolisesti PAMin jäsenyyteen. Lisätietoja tästä.

Luottamushenkilöiden perehdytys
Tutustu luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun tehtäviin, oikeuksiin ja velvollisuuksiin verkossa tehtävän perehdytysmateriaalin avulla. Materiaali on suunnattu juuri tehtävään valituille luottamushenkilöille. Lisätietoja tästä.

Uhkaava asiakastilanne
Uhkaava asiakastilanne -verkkokurssi on PAMin ja Kaupan liiton yhteistyössä tehty itseopiskelukurssi, jolla voit opetella vaikeiden asiakastilanteiden hallintaa ja ennakointia. Kurssin suorittaminen on helppoa: kirjoita vain kurssin aloitusruudun lomakkeeseen pyydetyt tiedot itsestäsi ja voit aloittaa opiskelun kurssilla samantien "Avaa kurssi" -painikkeesta. Kurssin löydät tästä linkistä.

Valmiina työhaastatteluun verkkokurssi

Oletko valmis työhaastatteluun? Valmiina työhaastatteluun! -verkkovalmennus on tarkoitettu PAMin jäsenille.
Lue lisää verkkovalmenuksesta täältä.

PAMin aktiivien-tietopankki

PAMin www-sivuille koottua hyödyllistä tietoa PAMin luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja muille aktiiveille. Tietopankkiin tästä.

Työelämän verkko-opisto

Työelämän verkko-opisto on SAK:n, sen jäsenliittojen ja ay-liikettä lähellä olevien aikuisoppilaitosten yhteinen sivusto verkko-opiskelun maailmaan. Sivuilta löytyy runsaasti itsenäiseen opiskeluun soveltuvia materiaaleja, joissa käsitellään muun muassa luottamusmies- ja työsuojelutoimintaa, jäsenhankintaa, työelämän kriisitilanteita sekä harmaan talouden torjuntaa.

Luottamushenkilönä työpaikan kriisissä
Itseopiskeluaineisto luottamushenkilöille työpaikan kriisitilanteen tueksi. Aineisto keskittyy niihin työpaikkakriiseihin, joihin liittyy tuotannollisista tai taloudellisista syistä johtuvia työpaikkamenetyksiä tai lomautuksia. Kurssin löydät tästä linkistä.

Työelämän pelisäännöt
Työelämään juuri siirtynyt nuori on usein tietämätön työntekijän oikeuksista ja velvoitteista. Itse opiskeltava verkkoaineisto selvittää käytännönläheisesti palkansaajan oikeusturvan kannalta olennaisia kysymyksiä.
Löydät aineiston tästä linkistä.

Suomea työssä
Haluatko opiskella lisää suomenkieltä? Kurssi sopii sinulle, jos puhut jo vähän suomea (taso A.1.3.) ja haluat oppia, mitä työpaikalla tavallisesti puhutaan esim. siivoustyössä. Itse opiskeltava verkkokurssi toimii tukena myös työn haussa.
Kurssin löydät tästä linkistä.

Kirjoittamisen taito
Ohjatuista ja maksullisista verkko-opinnoista PAM tukee jäseniään Kirjoittamisen taito -kurssilla.

Uusimmat

Suosituimmat