Verkkokoulutus

Verkossa opiskelet juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Verkkokoulutukset ovat PAMin jäsenille maksuttomia! Verkko-opiskeluun tarvitset joko tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja nettiyhteyden. PAM lisää verkkokoulutustarjontaa jatkuvasti, seuraa koulutussivujamme. Vuoden 2018 verkkokurssit ovat nähtävissä PAMin kurssikalenterissa.

Vuoden 2018 verkkokurssit

Verkkokurssit kaikille jäsenille:

Uuden jäsenen perehdytys
Verkkomateriaali perehdyttää uuden jäsenen monipuolisesti PAMin jäsenyyteen. Lisätietoja tästä.

Kehity työssäsi PAM Urapalvelun avulla
PAMin jäsenenä saat tukea ja sparrausta työelämään ja työnhakuun verkossa toimivan PAM Urapalvelun kautta. Urapalvelussa voit osallistua webinaareihin, katsoa videoita ja saada henkilökohtaista työnhakuvalmennusta puhelimen ja verkkotyövälineiden kautta. Lisätietoja tästä.

Työelämäwebinaarit
UP! Partnersien webinaarit ovat työuran huolenpitoon räätälöityjä virtuaalikoulutuksia, jotka auttavat sinua kehittymään työssäsi ja avaavat työelämään uusia näkökulmia. Osallituaksesi tarvitset verkkoyhteyden, päätelaitteen sekä kuulokkeet /kuulokemikrofonin. Lisätietoja tästä.
Ilmoittautuminen webinaareihin PAMin Urapalvelussa.

Uhkaava asiakastilanne
Uhkaava asiakastilanne -verkkokurssi on PAMin ja Kaupan liiton yhteistyössä tehty itseopiskelukurssi, jolla voit opetella vaikeiden asiakastilanteiden hallintaa ja ennakointia. Kurssin aloittaminen tapahtuu antamalla aluksi lomakkeeseen pyydetyt käyttäjätiedot ja aloittamalla sen jälkeen opiskelu "Avaa kurssi" -painikkeesta. Kurssin löydät tästä linkistä.

Verkkokurssit aktiiveille:

Työoikeutta verkossa I ja II
Kurssi järjestetään 22.10.-30.11.
Itsenäisesti opiskeltava koulutuspaketti on tarkoitettu luottamushenkilöille ja esimiehille. Paketti opiskellaan kahdessa osassa: ensimmäisen osan tehtyäsi etenet toiseen osaan. Yhteensä opiskeluun on aikaa kaksi kuukautta. Videokoulutuspaketti on Edita Publishing Oy:n tuotantoa. Kurssi on täysi.
Lisätietoja tästä.

TES-perehdytykset (kaupan ala, kiinteistöpalveluala, MaRaVa-ala)
Itseopiskeltavat TES-verkkokurssit luottamushenkilöille ovat käynnistyneet. Ota työehtosopimus haltuun vaikka pala kerrallaan. Kurssit sopivat sekä TES-asioissa aloitteleville että niissä kertausta kaipaaville. Ilmoittautuminen TES-perehdytyksiin kurssikalenterin kautta.
Lisätietoja tästä.

Luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen perehdytys
Tutustu luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun tehtäviin, oikeuksiin ja velvollisuuksiin verkossa tehtävän perehdytysmateriaalin avulla. Materiaali on suunnattu juuri tehtävään valituille luottamushenkilöille. Lisätietoja tästä.

Kokoustekniikka
Itsenäisesti opiskeltava verkkokoulutus PAMin aktiiveille, jotka haluavat päivittää kokoustoiminnan tietojaan ja taitojaan. Koulutuksen löydät PAMin aktiivien sivuilta.

PAMin aktiivien-tietopankki
PAMin www-sivuille koottua hyödyllistä tietoa PAMin luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja muille aktiiveille. Tietopankkiin tästä.

Työelämän verkko-opiston kurssit

Työelämän verkko-opiston sivuilta  löytyy itsenäiseen opiskeluun soveltuvia materiaaleja, joissa käsitellään muun muassa luottamusmies- ja työsuojelutoimintaa, jäsenhankintaa, työelämän kriisitilanteita sekä harmaan talouden torjuntaa.

Työelämän pelisäännöt
Työelämään juuri siirtynyt nuori on usein tietämätön työntekijän oikeuksista ja velvoitteista. Itse opiskeltava verkkoaineisto selvittää käytännönläheisesti palkansaajan oikeusturvan kannalta olennaisia kysymyksiä. Löydät aineiston tästä linkistä.

Suomea työssä
Haluatko opiskella lisää suomenkieltä? Kurssi sopii sinulle, jos puhut jo vähän suomea (taso A.1.3.) ja haluat oppia, mitä työpaikalla tavallisesti puhutaan esim. siivoustyössä. Itse opiskeltava verkkokurssi toimii tukena myös työn haussa. Kurssin löydät tästä linkistä.

Kirjoittamisen taito
Ohjatuista ja maksullisista verkko-opinnoista PAM tukee jäseniään Kirjoittamisen taito -kurssilla.

Työturvallisuuskeskuksen Työhyvinvoinnin sparraustunnit verkossa

Tutustu alla oleviin koulutuksiin tarkemmin klikkaamalla nimeä. Ilmoittautuminen tarkemman esittelyn yhteydessä.

26.10.2018 -
30.11.2018  Esimiesten sparraustunnit - neljän verkkoluennon sarja

Uusimmat

Suosituimmat