Muokattu: 01.02.2017 - 09:45

Avainsanat: Koulutus, Verkkoasiointi, Luottamusmies, Työsuojeluvaltuutettu

Verkkokoulutus

Verkossa opiskelet juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset opiskeluun periaatteessa vain tietokoneen ja nettiyhteyden. PAM lisää verkkokoulutustarjontaa jatkuvasti, seuraa koulutussivujamme.

Ajankohtaista

Eettisen kaupan verkkokoulutus - hakuaikaa jatkettu 5.2.17 saakka!
Eettisen kaupan kurssi järjestetään verkossa 20.2. - 31.5.2017. Verkkokurssilla tutustumme eettisen kulutuksen lähtökohtiin ja eettistä kauppaa tukevaan toimintaan. Koulutus on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille PAMin jäsenille. Opiskeluun tarvitaan tietokone ja internet-yhteys. Hae kurssille viimeistään 5.2.2017.  Kurssi-ilmoittautumiset tästäLisätietoa ja kurssiesitteen voit ladata tästä ja tulostaa vaikka kahvihuoneen seinälle!

PAMin verkkokurssit

Uuden jäsenen perehdytys
Verkkomateriaali perehdyttää uuden jäsenen monipuolisesti PAMin jäsenyyteen. Lisätietoja tästä.

Luottamushenkilöiden perehdytys
Tutustu luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun tehtäviin, oikeuksiin ja velvollisuuksiin verkossa tehtävän perehdytysmateriaalin avulla. Materiaali on suunnattu juuri tehtävään valituille luottamushenkilöille. Lisätietoja tästä.

Uhkaava asiakastilanne
Uhkaava asiakastilanne -verkkokurssi on PAMin ja Kaupan liiton yhteistyössä tehty itseopiskelukurssi, jolla voit opetella vaikeiden asiakastilanteiden hallintaa ja ennakointia. Kurssin suorittaminen on helppoa: kirjoita vain kurssin aloitusruudun lomakkeeseen pyydetyt tiedot itsestäsi ja voit aloittaa opiskelun kurssilla samantien "Avaa kurssi" -painikkeesta. Kurssin löydät tästä linkistä.

PAMplus-tietopankki

PAMin www-sivuille koottua hyödyllistä tietoa PAMin luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja muille aktiiveille. Tietopankkiin tästä.

Työelämän verkko-opisto

Työelämän verkko-opisto on SAK:n, sen jäsenliittojen ja ay-liikettä lähellä olevien aikuisoppilaitosten yhteinen sivusto verkko-opiskelun maailmaan. Sivuilta löytyy runsaasti itsenäiseen opiskeluun soveltuvia materiaaleja, joissa käsitellään muun muassa luottamusmies- ja työsuojelutoimintaa, jäsenhankintaa, työelämän kriisitilanteita sekä harmaan talouden torjuntaa.

Luottamushenkilönä työpaikan kriisissä
Itseopiskeluaineisto luottamushenkilöille työpaikan kriisitilanteen tueksi. Aineisto keskittyy niihin työpaikkakriiseihin, joihin liittyy tuotannollisista tai taloudellisista syistä johtuvia työpaikkamenetyksiä tai lomautuksia. Kurssin löydät tästä linkistä.

Työelämän pelisäännöt
Työelämään juuri siirtynyt nuori on usein tietämätön työntekijän oikeuksista ja velvoitteista. Itse opiskeltava verkkoaineisto selvittää käytännönläheisesti palkansaajan oikeusturvan kannalta olennaisia kysymyksiä.
Löydät aineiston tästä linkistä.

Suomea työssä
Haluatko opiskella lisää suomenkieltä? Kurssi sopii sinulle, jos puhut jo vähän suomea (taso A.1.3.) ja haluat oppia, mitä työpaikalla tavallisesti puhutaan esim. siivoustyössä. Itse opiskeltava verkkokurssi toimii tukena myös työn haussa.
Kurssin löydät tästä linkistä.

Kirjoittamisen taito
Ohjatuista ja maksullisista verkko-opinnoista PAM tukee jäseniään Kirjoittamisen taito -kurssilla.

Aiheeseen liittyvät