Verkkokoulutus

Verkossa opiskelet juuri silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Verkkokoulutukset ovat PAMin jäsenille maksuttomia! Verkko-opiskeluun tarvitset joko tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja nettiyhteyden. PAM lisää verkkokoulutustarjontaa jatkuvasti, seuraa koulutussivujamme.

Vuodelle 2018 on tarjolla aiempaa enemmän verkkokursseja. Osa kursseista on jo nähtävissä PAMin kurssikalenterissa.

Verkkokurssit kaikille jäsenille:

Uuden jäsenen perehdytys
Verkkomateriaali perehdyttää uuden jäsenen monipuolisesti PAMin jäsenyyteen. Lisätietoja tästä.

Työelämäwebinaarit
UP! Partnersien
webinaarit ovat työuran huolenpitoon räätälöityjä virtuaalikoulutuksia, jotka auttavat sinua kehittymään työssäsi ja avaavat työelämään uusia näkökulmia. Osallituaksesi tarvitset verkkoyhteyden, päätelaitteen sekä kuulokkeet /kuulokemikrofonin. Lisätietoja webinareista tästä.
Haku /ilmoittautuminen webinaareihin PAMin kurssikalenterissa.

18.4. Ajan ja arjen hallinta klo 18.00
6.6. Piilotyöpaikan löytäminen klo 18.00
29.8. Motivaatio elämäntapamuutokseen klo 18.00
5.9. Miten tuotteistat itsesi klo 18.00
7.11. Onnistu työhaastattelussa klo 18.00
21.11. Tunnista ja taklaa haitallinen stressi klo 18.00

Valmiina työhaastatteluun! -verkkokurssi (syksyllä 2018)
Oletko sinä valmis työhaastatteluun? Valmiina työhaastatteluun! -verkkovalmennus on tarkoitettu PAMin jäsenille. Uravalmentaja Isa Karlsson sparraa sinua videoiden ja työkirjan avulla kohti ”sitä tärkeää haastattelua”. Verkkokurssilla voit hioa taitojasi itsenäisesti ja omaan tahtiisi. Kurssista on hyötyä erityisesti ensimmäistä työpaikkaa hakeville, mutta se sopii myös muille asiasta kiinnostuneille. Seuraava kurssi tulossa syksyllä 2018. Seuraa kurssikalenteria.
Lisätietoja tästä.

Uhkaava asiakastilanne
Uhkaava asiakastilanne -verkkokurssi on PAMin ja Kaupan liiton yhteistyössä tehty itseopiskelukurssi, jolla voit opetella vaikeiden asiakastilanteiden hallintaa ja ennakointia. Kurssin aloittaminen tapahtuu antamalla aluksi lomakkeeseen pyydetyt käyttäjätiedot ja aloittamalla sen jälkeen opiskelu "Avaa kurssi" -painikkeesta. Kurssin löydät tästä linkistä.

Verkkokurssit aktiiveille:

Työoikeutta verkossa I ja II
Kurssi järjestetään 22.10.-30.11.
Itsenäisesti opiskeltava koulutuspaketti on tarkoitettu luottamushenkilöille ja esimiehille. Paketti opiskellaan kahdessa osassa: ensimmäisen osan tehtyäsi etenet toiseen osaan. Yhteensä opiskeluun on aikaa kaksi kuukautta. Videokoulutuspaketti on Edita Publishing Oy:n tuotantoa. Hae kurssille 14.10. mennessä kurssikalenterin kautta.
Lisätietoja tästä.

TES-perehdytykset (kaupan ala, kiinteistöpalveluala)
Itseopiskeltavat TES-verkkokurssit luottamushenkilöille ovat käynnistyneet. Ota työehtosopimus haltuun vaikka pala kerrallaan. Kurssit sopivat sekä TES-asioissa aloitteleville että niissä kertausta kaipaaville. Ilmoittautuminen TES-perehdytyksiin kurssikalenterin kautta.
Lisätietoja tästä.

Luottamushenkilöiden perehdytys
Tutustu luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun tehtäviin, oikeuksiin ja velvollisuuksiin verkossa tehtävän perehdytysmateriaalin avulla. Materiaali on suunnattu juuri tehtävään valituille luottamushenkilöille. Lisätietoja tästä.

Kokoustekniikka
Itsenäisesti opiskeltava verkkokoulutus PAMin aktiiveille, jotka haluavat päivittää kokoustoiminnan tietojaan ja taitojaan. Koulutuksen löydät PAMin aktiivien sivuilta.

PAMin aktiivien-tietopankki
PAMin www-sivuille koottua hyödyllistä tietoa PAMin luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja muille aktiiveille. Tietopankkiin tästä.

Työelämän verkko-opiston kurssit

Työelämän verkko-opiston sivuilta  löytyy itsenäiseen opiskeluun soveltuvia materiaaleja, joissa käsitellään muun muassa luottamusmies- ja työsuojelutoimintaa, jäsenhankintaa, työelämän kriisitilanteita sekä harmaan talouden torjuntaa.

Työelämän pelisäännöt
Työelämään juuri siirtynyt nuori on usein tietämätön työntekijän oikeuksista ja velvoitteista. Itse opiskeltava verkkoaineisto selvittää käytännönläheisesti palkansaajan oikeusturvan kannalta olennaisia kysymyksiä. Löydät aineiston tästä linkistä.

Suomea työssä
Haluatko opiskella lisää suomenkieltä? Kurssi sopii sinulle, jos puhut jo vähän suomea (taso A.1.3.) ja haluat oppia, mitä työpaikalla tavallisesti puhutaan esim. siivoustyössä. Itse opiskeltava verkkokurssi toimii tukena myös työn haussa. Kurssin löydät tästä linkistä.

Kirjoittamisen taito
Ohjatuista ja maksullisista verkko-opinnoista PAM tukee jäseniään Kirjoittamisen taito -kurssilla.

Työturvallisuuskeskuksen Työhyvinvoinnin sparraustunnit verkossa

Tutustu alla oleviin koulutuksiin tarkemmin klikkaamalla nimeä. Ilmoittautuminen tarkemman esittelyn yhteydessä.

22.2.18  Työsuojelun ABC uudelle kaudelle
22.3.18  Hyvän mielen työpaikka
19.4.18  Kansainvälinen työturvallisuuspäivä
17.5.18  Työsuojelulla tulosta

26.10.2018 -
30.11.2018  Esimiesten sparraustunnit - neljän verkkoluennon sarja

Uusimmat

Suosituimmat