Hyppää sisältöön

Nyt on painava syy toimia!

Emme katso sivusta emmekä vaikene, kun työntekijöiden oikeuksia ja edellytyksiä hyvään elämään heikennetään. Yhdessä olemme vahvempia!

Viimeksi päivitetty: 02.11.2023

Yhdessä muiden kanssa. Osallistu!


Orpon-Purran hallitusohjelman lukuiset leikkaukset ja heikennykset iskevät suoraan palvelualojen työntekijöihin ja työttömiin. Se ei meille käy. Meillä on painava syy olla huolissamme toimeentulosta, työsuhdeturvasta, epäoikeudenmukaisista leikkauksista ja ammattiliittojen toiminnan vaikeuttamisesta.

PAM vastustaa Orpon-Purran hallitusohjelman leikkauslinjaa yhdessä muiden SAK:laisten ammattiliittojen kanssa. Jokainen PAMin jäsen voi olla mukana vaikuttamassa paremman työelämän, paremman työttömyysturvan ja reilumpien toimintatapojen puolesta.  

Nyt on #PainavaSyy toimia. Tule mukaan ja tuo äänesi kuuluviin!

Mitä sinä voit tehdä?

Aikaa ei ole paljon. Heikennyksien valmistelu on jo pitkällä ja hallitus haluaa ne voimaan nopeasti.

 1. Jaa tietoa
  Ota hallituksen toimet puheeksi työpaikallasi ja lähipiirissäsi. Hyödynnä tuottamiamme ja SAK:n materiaaleja. Voit tulostaa esimerkiksi leikkauslistan tai jakaa sitä digitaalisesti eteenpäin.
 2. Osallistu tapahtumiin
  Järjestämme tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa voit osoittaa tyytymättömyyttäsi hallituksen politiikkaan. Lisäksi kannattaa seurata SAK:n ja muiden ammattiliitot viestintää tulevista tapahtumista.
 3. Tuo äänesi kuuluviin
  Sosiaalinen media on hyvä paikka tuoda ääntä kuuluviin. Seuraa, tykkää, kommentoi ja jaa #PainavaSyy-hastagilla tapahtuvaa viestintää. Etsimme myös jatkuvasti jäseniä haastateltaviksi omiin viestintäkanaviimme sekä eri medioille. Haluaisitko sinä kertoa hallitusten toimien vaikutuksista sinun arkeen ja elämään? Ilmoita kiinnostuksestasi haastatteluun meille tästä.
 4. Liity PAMiin
  Yhdessä olemme vahvempia! Ellet ole jo jäsenemme, nyt on hyvä aika liittyä ja kannustaa työkaverisikin liittymään!

Nyt on #PainavaSyy liittyä liittoon, ja kutsua myös työkaverit ja tutut mukaan. Yhdessä voimme vaatia kaikille palvelualojen työntekijöille parempaa työelämää! Suosittelijat palkitaan valitsemillaan lahjakorteilla.

Ajankohtaista aiheesta

Haku