Hyppää sisältöön

Koulutukset 

Opi uutta ja verkostoidu muiden palvelualojen työntekijöiden kanssa PAMin koulutuksissa! Tutustu koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan. 

PAMin koulutuksissa kartutat työelämätaitojasi 

PAMin monipuolisesta koulutustarjonnasta saat apua erilaisiin työelämän kysymyksiin ja työelämätaitoihin. Kursseilla kehität osaamistasi ja työelämätaitojasi, jotka auttavat sinua menestymään työelämässä, voimaan ja jaksamaan paremmin. Lisäksi tarjolla on runsaasti webinaareja työelämän ajankohtaisista aiheista ja henkilökohtaisen elämän tueksi.

Kaikki PAMin koulutukset löydät tapahtumakalenterista. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla koulutuksen kohdalla olevaa ilmoittautumislinkkiä. 

Tutustu koulutustarjontaamme

Koulutus on jäsenille ilmaista 

PAM maksaa järjestämiensä koulutusten opetuksen, kurssipäivien ohjelman mukaiset tarjoilut, matkakulut ja tarvittaessa majoituksen.

Lue tästä tarkemmin matkustamisen ja majoituksen korvaamisesta.

Muistathan aina ilmoittaa, jos et pääse osallistumaan koulutukseen, muuten joudumme veloittamaan sinulta osan koulutuskustannuksista. 

Tulevia koulutuksia

3
loka
Solidaarisuusvastaava – mikä se on? – perehdytys kiinnostuneille verkossa!
3.10. – 3.10.
Verkossa
3
loka
Lokakuun Ajankohtaiskahvit; #PAINAVA SYY
3.10. – 3.10.
Tampereen toimisto, Aleksis Kiven katu 18 B, 3. krs
5
loka
Löydä motivaatio työhön uudelleen -koulutus luottamushenkilöille.
5.10. – 5.10.
Sokos hotelli Torni, Ratapihankatu 43

“Koulutuksiin on helppo hypätä mukaan vaikka olisi vähän ujompikin. Saa uusia ystäviä ja pääsee vaihtamaan kokemuksia 😊”

Tiia Nurmi

”Suosittelen PAMin järjestämiä koulutuksia kaikille, joilla on aikaa ja mahdollisuuksia osallistua niihin.”

Lassi Rantanen

”Vertaistuki, vaikuttaminen ja mahtava yhteishenki kaikkien välillä vaikka just ollaan vasta tutustuttu! Liitossa on voimaa! 🥰”

Siru Rönkkö

Haku