Hyppää sisältöön
Etusivu » Jäsenyys » Jäsenpalvelut ja -edut » Palvelut työttömälle

PAM tarjoaa lukuisia palveluita myös työttömälle 

Oletko työtön? PAM yhteistyökumppaneineen tarjoaa monenlaisia palveluja työttömille jäsenille. Kouluttaudu, tutustu uravalmennukseen tai hae edulliselle tuetulle lomalle.

Palvelualojen työttömyyskassa

Palvelualojen työttömyyskassa hoitaa jäsentemme työttömyysturvan. PAMin jäsenenä olet oikeutettu palkkatasoosi perustuvaan ansiosidonnaiseen päivärahaan.

PAMin työpaikkasivusto 

PAMin räätälöidyltä työpaikkasivustolta löydät kätevästi kaikki pamilaisten alojen avoimet työpaikat. PAMin työpaikkasivuston sisällön toimittaa Duunitori. Sisältö päivittyy sivustolle automaattisesti Duunitorin työpaikkahakukoneen kautta.  

PAMin uravalmennus työnhakijoille 

Tiesitkö, että PAM tarjoaa myös työttömille jäsenilleen henkilökohtaista tukea työnhakuun ja oman polun löytämiseen työelämässä? Valmennuksen avulla tunnistat paremmin oman osaamisesi ja saat tukea työnhakuun tai opiskelumahdollisuuksien kartoittamiseen. Tarjolla on myös työhaastatteluvalmennusta simulaattorin avulla. 

Korttikoulutukset työttömille

PAM tukee työttömiä jäseniään tarjoamalla heille korttikoulutuksia. PAMin työtön jäsen voi osallistua PAMin kustannuksella yhteen korttikoulutukseen vuodessa. Listalla on muun muassa hygieniapassi-, työturvallisuuskortti- ja ensiapukoulutusta.  

Tuetut lomat edulliseen hintaan työttömälle 

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry PHT ja Hyvinvointilomat ry järjestää tuettuja lomia, joille myös työttömät voivat hakea. Työttömille lomat ovat muita edullisempia. Lomat toteutetaan sosiaali- ja terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoista. 

PHT ry

PHT ry tarjoaa sekä perheille että työikäisille suunnattuja hyvinvointijaksoja kymmenissä eri kohteissa eri puolilla Suomea. Työttömät saavat lomat puoleen hintaan. Lisätietoa PHT ry:n lomista ja hakeminen hyvinvointijaksoille PHT ry:n kotisivuilta

Hyvinvointilomat ry

Voit hakea myös Hyvinvointilomat ry:n työttömien tuetuille lomajaksoille. PAM kustantaa työttömän jäsenen omavastuuosuuden 50 € jälkikäteen. Toimita meille kuittikopio maksetusta lomajakson omavastuuosuudesta, yhteystietosi ja jäsennumerosi sähköpostilla viestinta@pam.fi

Katso haettavat lomakohteet ja lomajaksot

Tatsin tukitoiminta 

Tatsi eli Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry on työttömien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Tatsi tekee vaikuttamistyötä työttömien asioiden parissa ja järjestää tukitoimintaa, koulutusta sekä vertaistuki- ja keskustelutilaisuuksia työelämän ulkopuolella oleville. Tatsi tarjoaa myös vinkkejä ja apua työnhakuun sekä avoimia yhteisöllisiä työtiloja ja kokoontumispaikkoja Porvoossa ja Tuusulassa.  

Tutustu Tatsin toimintaan ja lähde mukaan! 

Oletko jo selvittänyt mahdollisuutesi osallistua TE-palveluihin? 

Voit saada paikallisesta TE-toimistosta apua ja tukea työnhakuusi. Ota yhteyttä paikalliseen TE-toimistoosi ja selvitä mahdollisuutesi osallistua paikallisiin palveluihin ja käynnissä oleviin työvoimapoliittisiin hankkeisiin. 

Paikallisten TE-palveluiden sivuilta näet oman alueesi ajankohtaiset asiat ja tapahtumat.

Last updated: 22.06.2023

Haku