Hyppää sisältöön

Tukea kaikissa työelämän
tilanteissa

Palvelualojen ammattiliitto PAM on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ja alaa opiskelevien etujen puolustaja. Neuvottelemme työehtosopimukset ja palkat. Autamme jäseniämme työsuhteen kysymyksissä ja ongelmissa.

Jäsenasiat

Pidä huolta jäsenyydestäsi. Kun jäsentietosi ja jäsenmaksusi ovat kunnossa, varmistat, että saat irti kaikki jäsenyyden hyödyt. Näitä ovat muun muassa työsuhdeneuvonta, oikeus lakimiespalveluihin ja oikeusapuun, hyödylliset koulutukset ja uraneuvonta. Saat myös työttömyysturvan, sillä PAMin jäsenenä olet myös Palvelualaojen työttömyyskassan jäsen.

Jäsenpalvelut ja -edut

PAMin jäsenenä saat apua työelämän kysymyksiin, voit kehittää osaamistasi ilmaisissa koulutuksissa, ja pääset nauttimaan lukuisista jäseneduista, joista on iloa niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Opiskelijalle

Opiskelijasäsenyydestä on paljon hyötyä: saat tietoa alasi työehdoista ja palkasta, ja kun menet töihin olet selvillä omista oikeuksistasi. Pääset myös PAMin koulutuksiin ja tapahtumiin ilmaiseksi.

Opettaja, tilaa työelämätunti! PAMin työelämätiedottajat kiertävät oppilaitoksia.

Liity jäseneksi

PAM on ammattiliittosi, jos työskentelet yksityisellä palvelualalla esimerkiksi myyjänä, siivoojana, tarjoilijana, kokkina, vartijana tai kiinteistönhoitajana. Neuvottelemme sinun työehdoistasi.

Suosittele jäsenyyttä!

Palkitsemme sinut lahjakortilla! 

Palkitsemme PAMin jäsenet, jotka suosittelevat PAMia. Kun kaverisi liittyy, voit valita S-ryhmän, Lidlin tai K-ryhmän lahjakortteja: yhdestä jäsenestä saat 10 €, ja viidestä jäsenestä jo 250 €! 

Haku