Hyppää sisältöön
Etusivu » Jäsenyys » Jäsenpalvelut ja -edut

Hyvää palvelua ja monipuolisia etuja

PAMin jäsenenä saat apua työelämän kysymyksiin, voit kehittää osaamistasi ilmaisissa koulutuksissa, ja pääset nauttimaan lukuisista jäseneduista, joista on iloa niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Työsuhdeneuvonta ja oikeusapu

Tarvitsetko apua palkkaan, työaikaan, vuosilomaan tai irtisanomista koskeviin kysymyksiin? Tai onko työpaikalla ilmennyt ongelmia, joita et osaa yksin ratkaista? PAMin asiantuntijat auttavat! 

Omalle urapolulle vahvistusta

Oletko miettinyt, että haluaisit opiskella jotain lisää tai pohdiskelet omia vahvuuksiasi? Ilmainen urapalvelumme tarjoaa sinulle henkilökohtaista valmennusta sekä erilaisia kursseja ja webinaareja.

Monipuoliset koulutukset

Opi uutta ja verkostoidu muiden palvelualojen työntekijöiden kanssa PAMin koulutuksissa! Monipuolisesta koulutustarjonnasta löytyy jokaiselle jotain. Tarjolla on myös runsaasti webinaareja. Tutustu koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan. 

Turvaa työttömyyden varalle

PAMin jäsenenä olet myös Palvelualojen työttömyyskassan jäsen. Työttömyyskassa maksaa ansiopäivärahaa, jos jäät työttömäksi tai sinut lomautetaan. 

PAM-lehti

Saat PAM-lehden kotiin kannettuna kuusi kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa palvelualoilta ja paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Verkkokauppa

PAMin verkkokaupasta löydät laadukkaita kotimaisia tuotteita sekä PAM-tuotteita. Verkkokauppa on auki kaikille käyttäjille. PAMin jäsenet voivat ostaa tuotteita jäsenhinnoin, ja osa tuotteista, kuten työehtosopimukset, ovat jäsenille ilmaisia.

Ota ilo irti kymmenistä jäseneduistamme

Lomailua, mökkejä, lakipalveluita, CityShoppari, vakuutusedut ja paljon muuta! Esimerkiksi HolidayClubin lomaviikolla majoitut useita satasia edullisemmin kuin normaalihinnalla. PAMin jäsenenä saat alennusta yhteistyökumppaneidemme palveluista.

Jäsenkortti

Liittyessäsi PAMin jäseneksi saat henkilökohtaisen jäsennumeron sekä jäsenkortin. Jäsenkortti on PAMin asiointipalvelussa. Kirjautumalla palveluun saat kortin käyttöösi ja voit samalla tarkistaa, että jäsentietosi ovat oikein.

Palvelualan työpaikat

PAMin työpaikkasivuston kautta pääset kätevästi hakemaan oman alasi työpaikkoja. Voit rajata hakutulokset esimerkiksi sijainnin, ammattialan, työsuhdemuodon tai yrityksen mukaan.

Palvelut työttömälle

Oletko työtön? PAM yhteistyökumppaneineen tarjoaa monenlaisia palveluja työttömille jäsenille. Kouluttaudu, tutustu uravalmennukseen tai hae edulliselle tuetulle lomalle. 

Liity jäseneksi

PAM on ammattiliittosi, jos työskentelet yksityisellä palvelualalla esimerkiksi myyjänä, siivoojana, tarjoilijana, kokkina, vartijana tai kiinteistönhoitajana. Neuvottelemme sinun työehdoistasi. 

Haku