Hyppää sisältöön
Etusivu » Jäsenyys » Jäsenasiat » PAM läheteille

PAM lähettien puolella

PAM Couriers Finland ry on valtakunnallinen ammattiosasto alustatyöntekijöille ja itsensä työllistäjille. Liity mukaan ammattiliitto PAMiin, jos olet yksinyrittäjä ja työskentelet ruokalähettinä! Yhdessä olemme vahvempia ja voimme muuttaa asioita.

Ruokalähetit ansaitsevat työelämän perusoikeudet

Tällä hetkellä ruokaläheteillä ei ole Suomessa niitä työelämän perusoikeuksia, joista muiden alojen työntekijät ovat nauttineet jo vuosikymmeniä. Me uskomme, että työelämän perusoikeudet kuuluvat myös ruokaläheteille, ja siksi he tarvitsevat sopimuksen joka määrittelee työn tekemisen pelisäännöt.

Miksi sopimus työn tekemisen pelisäännöistä?

  • Lähetit voivat vaikuttaa sopimuksen ehtoihin.
  • Vähimmäisehdot ja -turva kaikille läheteille.
  • Alusta ei voi muuttaa maksuehtoja tai -järjestelmää neuvottelematta.

PAM haluaa olla mukana määrittelemässä uusia sopimisen muotoja, jotka huomioivat myös uuden työn teettämisen muodot ja myös yrittäjäsuhteessa työskentelyn. Neuvottelut Woltin kanssa ovat nyt alkaneet.

Liity PAMiin ja PAM Couriers Finlandiin

Haluamme parantaa ruokalähettien asemaa, mutta se ei onnistu yksin. Yhdessä olemme vahvempia, joten tarvitsemme mahdollisimman monta ruokalähettiä mukaan PAM Couriers Finland -ammattiosastoon.

Kokoontumis- ja yhdistymisvapaus on taattu Suomen perustuslaissa. Siihen sisältyy vapaus perustaa ammattiliittoja ja neuvotella kollektiivisesti.

Jäsenenä saat

Neuvoja ja lakiapua

Tarvitsetko apua tai neuvontaa työn tekemiseen liittyen? Tai onko työhön liittyen ongelmia, joita et osaa yksin ratkaista?

PAMin kautta saat apua!

Omalle urapolulle vahvistusta

Oletko miettinyt, että haluaisit opiskella jotain lisää tai pohdiskelet omia vahvuuksiasi? Ilmainen urapalvelumme tarjoaa sinulle henkilökohtaista valmennusta sekä erilaisia kursseja ja webinaareja.

Monipuoliset koulutukset

Opi uutta ja verkostoidu muiden palvelualojen työntekijöiden kanssa PAMin koulutuksissa! Monipuolisesta koulutustarjonnasta löytyy jokaiselle jotain. Tarjolla on myös runsaasti webinaareja. Tutustu koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan. 

PAM-lehti

Saat PAM-lehden kotiin kannettuna kuusi kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa ajankohtaista tietoa palvelualoilta ja paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Ota ilo irti kymmenistä jäseneduistamme

Lomailua, mökkejä, lakipalveluita, CityShoppari, vakuutusedut ja paljon muuta! PAMin jäsenenä saat alennusta yhteistyökumppaneidemme palveluista.

PAM Couriers Finland ry

PAM Couriers Finland ry:n tavoite on koota alustatalouden työntekijät yhteen ja parantaa heidän työskentelyolosuhteitaan ja asemaansa yhteiskunnassa. Toiminta alkaa työntekijöiden järjestäytymisellä ja liittymisellä PAMiin.

sähköposti: courierpartnersfinland@gmail.com

Papy Nkunda, PAM Couriers Finlandin puheenjohtaja, puh. 045 661 6143

Dalim Fakhrul, PAM Couriers Finlandin sihteeri, puh. 040 651 5514

Lähettien jäsenmaksu vuonna 2024

Liiton jäsenmaksu on läheteille 10 euroa kuukaudessa vuonna 2024. Tulet saamaan postitse maksuviitteet, kun liittymisesi on käsitelty. Huomioithan, että tämä jäsenyys ei sisällä työttömyyskassan jäsenyyttä. Jos olet myös työsuhteessa ja haluat liittyä pamiin liity tästä.

Yhdessä parempaa – Liity PAMiin ja PAM Couriers Finlandiin!

Couriers liittymislomake/Couriers partners application form

Henkilötiedot/Personal Information

Etunimi ja sukunimi/ Forname and Family name(Pakollinen)
Osoite / Address(Pakollinen)
Posti- ja asiointikieli/Postal and contact language *(Pakollinen)
(Saat sähköpostiisi kuittauksen onnistuneesta lomakkeen lähetyksestä./The admission process code will be sent to the email address that you give.)
Suoramarkkinointi/Direct marketing

Kuriirikumppanuus tiedot/ Courier partner information

PP slash KK slash VVVV

Jos toimit myös toisessa alustatalousyrityksessä lähetti kumppanina, täytä alla olevat tiedot. If you are also a partner in another platform company, please fill in the information below.

PP slash KK slash VVVV

Opiskelu /Studies

Työskentelen opiskelun ohella/I work alongside studies
* Opiskelujen ohella ansaitusta palkasta jäsenmaksu maksetaan normaalisti./Membership fees are paid normally for wages earned while studying.
PP slash KK slash VVVV
PP slash KK slash VVVV

Jäsenyys/Membership

PP slash KK slash VVVV
Liittymispäivä voi olla aikaisintaan kuluva päivä tai työsuhteen alkamispäivä, mikäli se on tulevaisuudessa/Earliest this date or the start date of employment, if in the future. Ammattiosaston numero/Local branch number 603
Annan suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn tietosuojaselosteen mukaisesti ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen./I consent to processing of my personal data in accordance with the privacy policy and I have read the privacy policy (in Finnish).
Ymmärrän, ettei kuriiri kumppanuusjäsenyys sisällä työttömyyskassan jäsenyyttä. / I understand that courier partnership membership does not include membership of an unemployment fund.

Suosittele jäsenyyttä lähettikaverillesi!

Palkitsemme jäsenet, jotka suosittelevat PAM Couriers Finland -ammattiosaston jäsenyyttä. Kun kaverisi liittyy, voit valita S-ryhmän, Lidlin tai K-ryhmän lahjakortteja. Yhdestä jäsenestä saat 10 €:n, viidestä jäsenestä jo 250 €:n lahjakortin. 

Haku