Hyppää sisältöön

Urapalvelu ja tukea työllistymiseen

Haetko töitä tai haluat kehittää osaamistasi? PAMin urapalvelu auttaa, kun etsit uutta suuntaa työelämässä tai haluat kartoittaa omia vahvuuksiasi. Urapalvelusta saat myös neuvoja ja apua, jos olet työttömyysuhan alla, jäät työttömäksi tai sinut lomautetaan.

Urapalvelut ovat PAMin jäsenille ilmaisia. PAMin työpaikkasivustolta löydät kaikki palvelualan avoimet työpaikat. 

Urapalvelu – ilmaista henkilökohtaista valmennusta 

PAMin henkilökohtainen valmennus auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi. Valmennuksen avulla tunnistat paremmin oman osaamisesi ja saat hyödyllisiä vinkkejä niin omaan työhösi kuin työuralla etenemiseen. 

Valmentaja auttaa sinua pohdinnoissa ja käytännön toimissa kohti uusia tavoitteita. Saat tukea esimerkiksi työnhakuun tai opiskelumahdollisuuksien kartoittamiseen. 

PAMin urapalvelu tarjoaa muun muassa: 

  • henkilökohtaista valmennusta työnhakuusi ja osaamisen tunnistamisen tueksi 
  • webinaareja työnhakusi tueksi 
  • pienryhmiä työnhakusi tueksi 
  • materiaalipankin työnhakusi ja osaamisesi kehittämisen tueksi 
  • videohaastattelusimulaattorin 
  • verkkokursseja luottamushenkilöille 
  • verkkokurssin kesätyön hakijoille. 

Palvelua on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.  

Näin kirjaudut palveluun 

Kun varaat ajan valmennukseen, lataat aineistoja materiaalipankista tai haluat käyttää videohaastattelusimulaattoria, sinut ohjataan vahvaan tunnistautumiseen jäsenyyden varmentamiseksi. Kirjautuminen urapalveluun tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Palvelualan avoimet työpaikat 

PAMin työpaikkasivuston kautta pääset kätevästi hakemaan oman alasi työpaikkoja. Voit rajata hakutulokset esimerkiksi sijainnin, ammattialan, työsuhdemuodon tai yrityksen mukaan. Sivujen kautta voit tilata työpaikkavahdin, joka toimittaa työpaikat suoraan sähköpostiisi. Sivuilta löydät myös vinkkejä työnhakuun ja työelämään. 

PAMin työpaikkasivuston sisällön toimittaa Duunitori. Sisältö päivittyy sivustolle automaattisesti Duunitorin työpaikkahakukoneen kautta. PAM ei vastaa sivulla näytettävien työpaikkailmoitusten sisällöstä tai ilmoittavien työnantajien luotettavuudesta. 

Viimeksi päivitetty: 11.08.2023

Haku