Hyppää sisältöön

Osallistu nuorten toimintaan

Oletko alle 30-vuotias? Haluaisitko osallistua kampanjoihin, järjestää tapahtumia, vaikuttaa päätöksentekoon tai kenties tavata uusia ystäviä? Tule mukaan nuorten toimintaan!

Nuorten tapahtumissa on aina niin uusia kävijöitä kuin pidempään mukana olleita aktiivejakin! Voit ottaa alueelliseen nuorten tapahtumaan mukaan myös työkaverisi, joka ei vielä välttämättä ole PAMin jäsen.

Alueella nuorten toimintaa pyörittää alueellinen nuorten verkosto, joka koostuu  ihan tavallisista jäsenistä, jotka haluamme oppia lisää ja olla enemmän toiminnassa mukana. Alueellinen nuorisoverkosto tapaa ennen alueen koulutuksia tai tarpeen mukaan. Aluenuorten toimintaryhmässä pääset mukaan oppimaan uutta ja toteuttamaan erilaista toimintaa.

Jos haluat mukaan alueelliseen nuorisoverkostoon tai haluat ehdottaa jotakin koulutusta tai tapahtumaa niin olethan yhteydessä aluetoimistoosi.

Helsinki-Uusimaa

Seuraa Facebook-ilmoittelua

Lounais-Suomi

Seuraa Facebook-ilmoittelua

Pirkanmaa

Seuraa Facebook-ilmoittelua

Häme- Kaakkois-Suomi

Seuraa Facebook-ilmoittelua

Keski-Suomi ja Pohjanmaa

Seuraa Facebook-ilmoittelua

Itä-Suomi

Seuraa Facebook-ilmoittelua

Pohjois-Suomi

Seuraa Facebook-ilmoittelua 

Pistä myös @pamnuoret Instagram seurantaan! Laitamme sinne tunnelmaa tapahtumista sekä ilmoitamme valtakunnallisista sekä alueellisista tapahtumista!

Ryhdy oman ammattiosastosi nuorisovastaavaksi

Nuorisovastaavat pitävät huolta siitä, että nuorten ääni näkyy ja kuuluu ammattiosastojen toiminnassa.

Ilmoittaudu työelämätiedottajaksi

Työelämätiedottajat kiertävät oppilaitoksissa kertomassa PAMista ja yleisistä työelämän pelisäännöistä. He voivat pitää myös pitää syvällisempiä alakohtaisia luentoja ja kertoa tarkemmin tessin sisällöstä.

Kuka tahansa PAMin jäsen voi ryhtyä työelämätiedottajaksi ja tehtävään saa PAMista koulutuksen.

Palkkiot: tiedotustunti: 30e/luento ja info-pisteen pitäminen 15e/tunti. Lisäksi matkat korvataan PAMin matkustusohjesääntöjen mukaisesti.

Haku