Skip to content

Stöd i arbetslivets alla situationer

Servicefacket PAM bevakar arbetstagarnas och de studerandes intressen inom de privata servicebranscherna. Vi förhandlar om kollektivavtal och löner. Vi hjälper våra medlemmar i anställningsfrågor och -problem.

Medlemsärenden

Var noggrann med ditt medlemskap. När dina medlemsuppgifter och din medlemsavgift är i sin ordning, försäkrar du dig om att du får alla fördelar med medlemskapet. Dessa är bland annat anställningsrådgivning, rätt till juridiska tjänster och rättshjälp, nyttiga utbildningar och karriärrådgivning. Du får också arbetslöshetsskydd, eftersom du som medlem i PAM också är medlem i Servicebranschernas arbetslöshetskassa.

Medlemstjänster och -förmåner

Som medlem i PAM får du hjälp med arbetslivsfrågor, du kan utveckla dina kunskaper genom gratis utbildningar och ta del av ett stort antal medlemsförmåner som du har glädje av både på jobbet och på fritiden

För studerande

Det finns många fördelar med ett studerandemedlemskap: du får information om anställningsvillkoren och lönen inom din bransch, och när du börjar jobba är du medveten om dina rättigheter. Du får också tillgång till PAM:s utbildningar och evenemang gratis.

Lärare, beställ en arbetslivstimme! PAM:s arbetslivsinformatörer besöker läroanstalterna.

Bli medlem!

PAM är ditt fackförbund om du arbetar inom den privata servicebranschen, till exempel som säljare, städare, servitör, kock, väktare eller fastighetsskötare. Vi förhandlar om dina anställningsvillkor.  

Rekommendera medlemskap!

Vi belönar dig med ett presentkort! 

Vi belönar PAM:s medlemmar som rekommenderar andra att bli medlemmar i PAM. När din kompis blir medlem, kan du välja S-gruppens, Lidls eller K-gruppens presentkort: för en medlem får du 10 € och för fem medlemmar 250 €! 

Sök