Skip to content
Framsida » Medlemskap » Till studerande » Beställ arbetslivsinfo till läroanstalten

Beställ en arbetslivsinformatör till din läroanstalt

PAM:s arbetslivsinformatörer besöker läroanstalter och berättar om spelreglerna i arbetslivet och svarar på frågor om studiebranschen. Beställ en arbetslivstimme!

Har alla dina studeranden koll på arbetslivets lagstiftning och arbetstagarnas rättigheter i ett anställningsförhållande? Vet de vem de ska vända sig till om något är oklart gällande anställningsförhållandet?

PAM samarbetar med yrkesinstitut och yrkeshögskolor inom servicebranschen. PAM:s arbetslivsinformatörer besöker andra stadiets läroanstalter, yrkeshögskolor och yrkesutbildningscenter för vuxna och träffar studerande inom servicebranscherna.

Arbetslivsinformatörerna berättar om arbetslivets spelregler, fackföreningsrörelser och arbetsmarknader. Under informationstimmen djupdyker man även i de studerandes frågor om den egna studiebranschen. Timmarna skräddarsys alltid enligt läroanstaltens önskningar och är avgiftsfria.

Du kan beställa en arbetslivsinformatör till din skola via formuläret nedan eller genom att skicka e-post till nuoret@pam.fi.

Sök