Muokattu: 23.09.2019 - 15:50

Avainsanat: Jäsenedut, Jäsenyys

Holiday Club -lomaosakkeet

PAMin lomaosakkeiden varaus

PAMin jäsenet voivat lomailla edullisesti PAMin omistamissa Holiday Club viikko-osakkeissa Katinkullassa, Kuusamossa, Sallassa, Himoksella, Tampereella, Turun Caribiassa, Saariselällä, Saimaalla, Tahkolla, Pyhällä, Naantalissa ja Vierumäellä. Loma-asunnot ovat laadukkaita ja mieluisia rentoutumispaikkoja vapaa-aikaan ja lomailuun. Kohteissa voi rentoutua pidennetyn viikonlopun, arkiviikon tai kokonaisen viikon ajan.

Hinnat PAMin jäsenille ovat n. 50 % normaalia edullisemmat.

Yrityspalveluun kirjautuminen

Lisätietoja ja kuvia kohteista, edullisista jäsenhinnoista sekä kaikki varaukset Holiday Clubin Yrityspalvelun sivuilta.

Käyttäjätunnus: pamry@holidayclub.shop

Salasana: pamry10

Ensimmäisellä kerralla sivuille tulee rekisteröityä. Arvonta- ja vapaat viikot -välilehdillä järjestelmä pyytää ensin kirjaamaan asiakastietosi, jonka jälkeen pääset katsomaan vaihtoehtoja ja tekemään varausta tai jättämään hakemuksen. Jatkossa järjestelmä löytää käyttäjän tietyllä tunnistetiedolla, kun olet kerran kirjannut asiakastietosi.

Lisätietoja: puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9-15) / Holiday Club Yrityspalvelu.

RCI-lomavaihto/organisaatio 

PAMin omistamien lomakohteiden lisäksi voit nyt lomailla edullisesti kaikissa Suomen Holiday Clubin lomakohteissa (ei Levi) RCI:n lomavaihto-organisaation kautta. Valittavana on 26 Holiday Club -kohdetta: Airisto, Ellivuori, Himos, Kalajoki, Katinkulta, Salla, Kuusamon Tropiikki, Naantali Residence, Punkaharju, Pyhä HolySuites, Pyhä, Pyhäniemi, Ruka, RukaVillage, Rönnäs, Saariselkä, Saimaa, Tahko Spa, Tampereen kylpylä, Ylläs, Ähtäri sekä Hannunkivi.

Lomavaraus on mahdollista kaikkiin Suomen Holiday Club -lomakohteisiin, myös niihin missä PAMilla ei itsellään ole vapaita viikkoja. Lomavaraus tehdään RCI:n oman vapaan kapasiteetin mukaan. RCI-lomat koskevat Holiday Clubin Suomen kohteita. Huoneistokoot ovat yleisimmin joko 2:lle, 4:lle tai 6:lle henkilölle.

Toimi näin:

1.) Tutustu lomakohteisiin Holiday Clubin internet-sivuilla (Huom! varattavissa Suomen kohteet, pois lukien Levi).
2.) Mieti missä ja milloin haluat lomailla.
3.) Ota yhteyttä RCI:hin joko sähköpostilla tai puhelimitse (yhteystiedot alla), kerro että olet PAMin jäsen.

HUOM! RCI:n vapaan kapasiteetin saat selville ottamalla yhteyttä VAIN RCI:hin. 

RCIFinlandCorporate@europe.rci.com
puh. 09 6937 9189 (arkisin klo 9:30–18.00)

 Jäsenhinta on aina 520 €/viikko riippumatta lomakohteesta, loma-ajankohdasta tai huoneiston koosta. Lisätietoa löydät Holiday Club Yrityspalvelun sivustolta välilehdeltä "RCI-loma".

Erikoisetu Holiday Club Tampereen Kylpylässä:

PAMin jäsenkortilla sisäänpääsy Holiday Club Tampereen Kylpylään maksaa ainoastaan 15 euroa. Lisätietoja Tampereen Kylpylän sivuilla.

Holiday Club -lomaosakkeet

Uusimmat

Suosituimmat