Muokattu: 16.07.2018 - 13:02

Avainsanat: Jäsenedut, Jäsenyys

Holiday Club -lomaosakkeet

PAMin lomaosakkeiden varaus

PAMin jäsenet voivat lomailla edullisesti PAMin omistamissa Holiday Club viikko-osakkeissa Katinkullassa, Kuusamossa, Sallassa, Himoksella, Tampereella, Turun Caribiassa, Saariselällä, Saimaalla, Tahkolla, Pyhällä ja Naantalissa. Loma-asunnot ovat laadukkaita ja mieluisia rentoutumispaikkoja vapaa-aikaan ja lomailuun. Kohteissa voi rentoutua pidennetyn viikonlopun, arkiviikon tai kokonaisen viikon ajan.

Hinnat PAMin jäsenille ovat n. 50 % normaalia edullisemmat.

Yrityspalveluun kirjautuminen

Lisätietoja ja kuvia kohteista, edullisista jäsenhinnoista sekä kaikki varaukset Holiday Clubin Yrityspalvelun sivuilta.

Kirjautuminen:
käyttäjänimi: pamry
salasana: pamry10

Ensimmäisellä kerralla sivuille tulee rekisteröityä. Arvonta- ja vapaat viikot -välilehdillä järjestelmä pyytää ensin kirjaamaan asiakastietosi, jonka jälkeen pääset katsomaan vaihtoehtoja ja tekemään varausta tai jättämään hakemuksen. Jatkossa järjestelmä löytää käyttäjän tietyllä tunnistetiedolla, kun olet kerran kirjannut asiakastietosi.

Lisätietoja: puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9-15) / Holiday Club Yrityspalvelu.

RCI-lomavaihto/organisaatio 

PAMin omistamien lomakohteiden lisäksi voit nyt lomailla edullisesti kaikissa Suomen Holiday Clubin lomakohteissa (ei Levi) RCI:n lomavaihto-organisaation kautta. Valittavana on 26 Holiday Club -kohdetta: Airisto, Ellivuori, Himos, Kalajoki, Katinkulta, Salla, Kuusamon Tropiikki, Naantali Residence, Punkaharju, Pyhä HolySuites, Pyhä, Pyhäniemi, Ruka, RukaVillage, Rönnäs, Saariselkä, Saimaa, Tahko Spa, Tampereen kylpylä, Ylläs, Ähtäri sekä Hannunkivi.

Jäsenhinta on aina 507 €/viikko riippumatta lomakohteesta, loma-ajankohdasta tai huoneiston koosta. Lisätietoa löydät Holiday Club Yrityspalvelun sivustolta välilehdeltä "RCI-loma".

Erikoisetu Holiday Club Tampereen Kylpylässä:

PAMin jäsenkortilla sisäänpääsy Holiday Club Tampereen Kylpylään maksaa ainoastaan 15 euroa. Lisätietoja Tampereen Kylpylän sivuilla.

Holiday Club -lomaosakkeet

Uusimmat

Suosituimmat