Muokattu: 20.03.2017 - 10:40

Avainsanat: Jäsenedut, Jäsenyys

Holiday Club -lomaosakkeet

PAMin lomaosakkeiden varaus

PAMin jäsenet voivat lomailla edullisesti PAMin omistamissa Holiday Club viikko-osakkeissa Vuokatin Katinkullassa, Saimaalla, Kuusamossa, Sallassa, Saariselällä, Tahkolla, Himoksella, Naantalissa, Tampereen kylpylässä ja Pyhällä. Loma-asunnot ovat laadukkaita ja mieluisia rentoutumispaikkoja vapaa-aikaan ja lomailuun. Kohteissa voi rentoutua pidennetyn viikonlopun, arkiviikon tai kokonaisen viikon ajan.

Hinnat PAMin jäsenille ovat n. 50 % normaalia edullisemmat.

Yrityspalveluun kirjautuminen

Lisätietoja ja kuvia kohteista, edullisista jäsenhinnoista sekä kaikki varaukset Holiday Clubin Yrityspalvelun sivuilta.

Kirjautuminen:
käyttäjänimi: pamry
salasana: pamry10

Ensimmäisellä kerralla sivuille tulee rekisteröityä. Arvonta- ja vapaat viikot -välilehdillä järjestelmä pyytää ensin kirjaamaan asiakastietosi, jonka jälkeen pääset katsomaan vaihtoehtoja ja tekemään varausta tai jättämään hakemuksen. Jatkossa järjestelmä löytää käyttäjän tietyllä tunnistetiedolla, kun olet kerran kirjannut asiakastietosi.

Lisätietoja: puh. 03068 70400 / Holiday Club Yrityspalvelu.

RCI-lomavaihto/organisaatio 

PAMin omistamien lomakohteiden lisäksi voit nyt lomailla edullisesti kaikissa Suomen Holiday Clubin lomakohteissa (ei Levi) RCI:n lomavaihto-organisaation kautta. Valittavana on 26 Holiday Club -kohdetta: Airisto, Ellivuori, Himos, Kalajoki, Katinkulta, Salla, Kuusamon Tropiikki, Naantali Residence, Punkaharju, Pyhä HolySuites, Pyhä, Pyhäniemi, Ruka, RukaVillage, Rönnäs, Saariselkä, Saimaa, Tahko Spa, Tampereen kylpylä, Ylläs, Ähtäri sekä Hannunkivi.

Jäsenhinta on aina 507 €/viikko riippumatta lomakohteesta, loma-ajankohdasta tai huoneiston koosta. Lisätietoa löydät Holiday Club Yrityspalvelun sivustolta välilehdeltä "RCI-loma".

Holiday Club -lomaosakkeet

Aiheeseen liittyvät