Hyppää sisältöön

Holiday Club -lomaosakkeet 

Viimeksi päivitetty: 18.03.2024

Holiday Club -lomaosakkeet 

PAMin jäsenet voivat lomailla edullisesti PAMin omistamissa Holiday Club viikko-osakkeissa Katinkullassa, Kuusamossa, Sallassa, Himoksella, Tampereella, Turun Caribiassa, Saariselällä, Saimaalla, Tahkolla, Pyhällä, Naantalissa ja Vierumäellä. Loma-asunnot ovat laadukkaita ja mieluisia rentoutumispaikkoja vapaa-aikaan ja lomailuun. Kohteissa voi rentoutua kohteesta riippuen joko pidennetyn viikonlopun, arkiviikon tai kokonaisen viikon ajan. 

Hinnat PAMin jäsenille ovat huomattavasti listahintoja halvemmat.  

Muut tarjoukset PAMin jäsenille

Lomahuoneistojen hinnasta 25% alennus

Liiton jäsenet saavat Holiday Clubin omien kotimaan lomahuoneistojen normaalihinnoista 25 % alennuksen, (ei koske Villas -huoneistoja eikä hotellimajoitusta). Minimivaraus 2 vrk.

Varaukset Holiday Clubin sivuilta kampanjakoodilla PAMRY25 tai puhelimitse Holiday Clubin asiakaspalvelusta puh. 0300 870 900 (ma–pe 9–17). Puhelun hinta 0,60 €/min korkeintaan 3 € + pvm/mpm, myös jonotus on maksullista.

Äkkilähdöt

Nyt uutena mahdollisuutena on varata edullisia äkkilähtöjä PAMin omistamille loma-ajankohdille, hinnat ovat 50 %:n alennuksella jäsenhinnoista. Äkkilähdöissä on tarjolla joka perjantai yhä varaamatta olevat, seuraavan 14 vuorokauden aikana alkavat lomat.  
 
Kirjaudu Holiday Clubin yrityspalveluun tunnuksilla pamry, salasana: pamryviikot. Äkkilähdöt löytyvät lomavaraussivuston ylävalikosta kohdasta ÄKKILÄHDÖT. 

Äkkilähtöjen varaukset tehdään joko puhelimitse, sähköpostilla tai Yrityspalvelun chatin kautta (nettivarauksen antaa ainoastaan normaalihinnan). Uudet äkkilähdöt päivitetään viikoittain perjantaiaamuisin klo 9 mennessä. Jos perjantai osuu arkipyhälle, äkkilähdöt päivitetään edellisenä arkipäivänä. Äkkilähtöjä voi varata vasta, kun ne on päivitetty varattavissa olevien äkkilähtöjen sivulle. 

Holiday Clubin yrityspalvelu puh. 0300 870 903 (ma–pe klo 9–15), yrityspalvelu@holidayclub.fi  

Yhteystiedot

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki
030 6868 000

Yrityspalveluun kirjautuminen

Lisätietoja ja kuvia kohteista, edullisista jäsenhinnoista sekä kaikki varaukset 
Holiday Clubin Yrityspalvelun sivuilta. 

  1. Kirjaudu lomaetujen sivulle aina ensin yleistunnuksilla

Käyttäjätunnus: pamry 
Salasana: pamryviikot 

Sivustolla on Arvonta- ja Vapaat viikot -välilehdet, joissa voi tehdä hakemuksia ja varauksia loma-ajankohdille. 

  1. Arvonta- ja Vapaat viikot -välilehdille kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä palveluun Arvonta- ja Vapaat viikot-välilehdeltä avautuvasta kirjautumisikkunasta kohdasta  Rekisteröi uusi käyttäjä. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjätunnisteena toimii liiton jäsennumero ja Holiday Club Yrityspalvelu toimittaa sähköpostitse salasanan. Tunnuksilla pääset katsomaan vaihtoehtoja ja tekemään varausta tai jättämään hakemuksen.  

Jos et muista jäsennumeroasi, löydät sen PAMin asiointipalvelusta.  

Haku