Kaleva ja If

Päivitetty: 01.09.2021

PAMin jäsenenä sinä ja puolisosi saatte Suomen edullisimman* henkivakuutuksen 52 % jatkuvalla alennuksella. Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin.

Edun jo hyödyntäneet PAMilaiset säästävät vuosittain keskimäärin 240 €
Esimerkiksi 30-vuotiaalle 50 000 € henkivakuutus maksaa noin 4 € kuussa ja 100 000 € henkivakuutus noin 8 € kuussa.

Laske henkivakuutuksesi hinta täältä 

*Hintavertailu Innolink 11/2020.

Aikuisen ja lapsen edulliset tapaturmavakuutukset

PAMin jäsenenä sinä ja puolisosi saatte kattavat tapaturmavakuutuksen jopa 61 % edullisemmin. Primus -tapaturmavakuutus on joustava ja edullinen vaihtoehto, kun haluat elämäntilanteesi sopivan vakuutuksen. Sinun ei tarvitse täyttää terveysselvitystä ja vakuutus on voimassa heti.

Tutustu sinulle sopivaan tapaturmavakuutukseen täällä 

PAMin jäsenenä saat myös lapsellesi edullisen Primus -tapaturmavakuutuksen ilman omavastuuta. Se on voimassa aina ja kaikkialla, myös kilpaurheilussa. Vakuutus maksaa noin 3 € kuussa.

Hanki lapsen tapaturmavakuutus nopeasti täältä 

Lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturva

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Selviytymisturva maksetaan kuolemantapauksen yhteydessä kuolinpesälle.

Lue lisää täältä 

 

Lisätietoja henkivakuutuskuntoon.fi

Primus -vakuutusten myöntäjäyhtiönä toimii yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva ja vakuutusten asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

 

Kiinnostaako aihe? Lue lisää

Jäsenedut

    Muutoksia