Muokattu: 28.12.2016 - 10:35

Avainsanat: Jäsenedut

Turva

Maksualennukset

PAMin jäsenet saavat Turvan asiakkaina jatkuviin vapaaehetoisiin koti-, auto- ja henkilövakuutuksiin ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen jatkuvan 10 %:n alennuksen. Yhden vuoden asiakassuhteen jälkeen omistaja-asiakasalennus on 5 %. Omistaja-asiakkuuden jatkuttua viisi vuotta omistaja-asiakasalennus nousee 7 %:iin ja kymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on 10 %. Kun keskität vakuutuksesi Turvaan, saat uutena asiakkaana heti kättelyssä liittoalennuksen lisäksi yllä mainitun 7 %:n omistaja-asiakasalennuksen. Mikäli sinulla on jo ollut kaikki taloutesi vakuutukset Turvassa, olet myös oikeutettu 7 %:n omistaja-asiakasalennukseen.

Bonus

Liiton jäsenen perheen käytössä olevan toisen yksityiskäyttöisen auton tai moottoripyörän bonusoikeudelliseen Turvakasko-vakuutukseen myönnetään korkein autovakuutuksen bonus, joka on perheen käytössä olevassa autossa tai moottoripyörässä. Edellytyksenä on, että bonus voitaisiin voimassa olevien sääntöjen mukaan muutoinkin siirtää ajoneuvojen välillä.

Kotivakuutuksen lisäetu

Kodin irtaimistovakuutuksessa on vakuutettuna työ- ja ansiotyövälineet sekä tarvikkeet 4 500 euroon asti. Jos kotivakuutukseen sisältyy vastuuvakuutus, se on voimassa myös työsuhteen ulkopuolella tapahtuvissa talkootöissä. Vastuuvakuutuksesta korvataan tällöin rajoitusehdoista poiketen vakuutetun työn kohteelle aiheuttama vahinko. Korvauksen enimmäismäärä on 1 700 euroa vahinkoa kohti.

Uusi etu työttömille

Vuoden 2015 alusta Turva myöntää uuden edun työttömille ammattiliiton jäsenille: Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta. Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan.

Lisätietoja vakuutuksista ja jäseneduista Turvan palvelunumerosta 01019 5110, sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi tai netistä.

Lisää vakuutusetuja löydät täältä.

Lisätietoa luottamushenkilöille

Luottamushenkilöiden matkustajavakuutus

Pamilaiset luottamushenkilöt ovat vakuutettuja vapaa-aikana tapahtuvilla matkoilla. Vakuutettuina ovat liiton luottamusmiehet, työsuojeluvaltuutetut, työsuojeluasiamiehet ja EWC-edustajat sekä näiden varahenkilöt. Vakuutettuina ovat myös em. vakuutettujen mukana matkustavat alle 15-vuotiaat perheenjäsenet (biologiset lapset ja samassa taloudessa asuvat lapset).

Uusimmat

Suosituimmat