Muokattu: 25.06.2019 - 15:09

Avainsanat: Jäsenedut

Turva

Maksualennukset

PAMin jäsenet saavat Turvan asiakkaina jatkuviin vapaaehtoisiin koti-, auto- ja henkilövakuutuksiin ensimmäisestä vakuutuskaudesta alkaen jatkuvan 10 %:n alennuksen. Turvan asiakkaana jäsen saa lisäksi asiakassuhteen keston perusteella nousevan omistaja-asiakasalennuksen. Yhden vuoden asiakassuhteen jälkeen omistaja-asiakasalennus on 5 %. Omistaja-asiakkuuden jatkuttua viisi vuotta omistaja-asiakasalennus nousee 7 %:iin ja kymmenen vuoden asiakkuuden jälkeen alennus on 10 %. Omistaja-asiakasalennus koskee kaikkia vakuutuksia, myös liikennevakuutusta.

Kun keskität vakuutuksesi Turvaan, saat uutena asiakkaana heti kättelyssä liittoalennuksen lisäksi yllä mainitun 7 %:n omistaja-asiakasalennuksen.

Lue lisää jäsenen eduista PAMin jäsenille räätälöidyiltä nettisivuiltamme www.turva.fi/pam.

Vakuutukset ammattiliittojen jäsenille Turvasta

Ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheilleen on räätälöity edullinen ja kattava Liittokasko-vakuutus. Se sisältää mm. bonusturvan, jonka ansiosta seuraava kolarivahinko ei alenna bonusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöidyt erikoishinnoitellut Henkikulta- ja Parikulta-henkivakuutukset. PAM:n järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa olet liiton jäsenenä vakuutettuna Järjestövakuutuksella (lisätietoja). 

Etuja työttömille

Turva myöntää etuja työttömille ammattiliiton jäsenille: Jos työttömyyden aikana sattuu vahinko rakennukselle tai irtaimistolle, ammattiliiton jäsen saa kotivakuutuksesta korvauksen ilman perusomavastuuta. Omavastuuedun voi käyttää kerran asiakkuuden/jäsenyyden aikana per kotitalous ja silloin, kun ilmoitus työttömyydestä on tehty työttömyyskassaan. Lisäksi Turva myöntää työttömälle jäsenelle tarvittaessa vakuutusmaksuihin kuuden viikon korottoman lisämaksuajan.

Lisätietoja vakuutuksista ja jäseneduista Turvan palvelunumerosta 01019 5110, sähköpostitse asiakaspalvelu@turva.fi tai www.turva.fi/pam.

Lisätietoa luottamushenkilöille

Luottamushenkilöiden matkustajavakuutus

Pamilaiset luottamushenkilöt ovat vakuutettuja vapaa-aikana tapahtuvilla matkoilla. Vakuutettuina ovat liiton luottamusmiehet, työsuojeluvaltuutetut, työsuojeluasiamiehet ja EWC-edustajat sekä näiden varahenkilöt. Vakuutettuina ovat myös em. vakuutettujen mukana matkustavat alle 15-vuotiaat perheenjäsenet (biologiset lapset ja samassa taloudessa asuvat lapset).

Uusimmat

Suosituimmat