Hyppää sisältöön
Artikkelit

04.01.2024 10:00

Onko jäsentiedoissasi tapahtunut muutoksia?

Oletko vaihtanut työpaikkaa, jäänyt perhevapaalle tai oletko lähdössä opiskelemaan? Jos jäsentiedoissasi tapahtuu muutoksia, muista kertoa siitä meille. Kun tietosi ovat ajan tasalla, voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

PAMin asiointipalvelussa voit helposti tarkistaa ja korjata omia tietojasi. Jos olet esimerkiksi vaihtanut työpaikkaa tai ammattinimikkeesi on muuttunut, ilmoita siitä meille.

Muista ilmoittaa myös palkattomasta vapaasta, esimerkiksi vanhempainvapaasta, varusmies- tai siviilipalvelusajasta tai siirtymisestä päätoimiseksi opiskelijaksi.

Asiointipalvelussa voit päivittää myös muuttuneet yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi.

Kun tietosi ovat ajan tasalla, varmistat, että saat ajankohtaista tietoa oman alasi asioista ja liiton palveluista.

Asiointipalveluun pääset tästä

Oletko vaihtanut tai vaihtamassa työpaikkaa?

Jos vaihdat työpaikkaa, on helpointa antaa työnantajan tilittää jäsenmaksu suoraan palkasta. Tällöin sinun ei tarvitse itse laskea, paljonko jäsenmaksu on kuukauden bruttotuloista.  

Jos syystä tai toisesta työnantajamaksatus ei ole mahdollista, voit hoitaa jäsenmaksusi myös asiointipalvelussamme tai E-laskulla. E-laskun saat käyttöösi verkkopankkisi kautta. E-lasku tarkoittaa, että saat joka kuukausi automaattisesti e-laskun verkkopankkiisi oikealla viitteellä.

Lue lisää aiheesta.

Ongelmia jäsenmaksun maksamisessa?

PAMin jäsenmaksu on 1,5 % kaikesta ennakkopidätyksen alaisesta palkkatulosta, myös lomakorvauksesta ja lomarahasta.

Jos tarvitset apua jäsenmaksuun liittyvissä asioissa, ota yhteyttä PAMin asiointipalvelun kautta, niin autamme sinua! Voit myös soittaa jäsenpalvelunumeroomme, puh. 030 100 600 ma-pe 10-14.

Jäsenmaksuviitteet vuodelle 2024

Viitteet on lähetetty kaikille itsemaksaville jäsenille. Ne löytyvät myös sähköisenä asiointipalvelusta.

Avainsanat:

jäsenyys

Haku