Skip to content
Artiklar

08.01.2024 12:51

Har det skett ändringar i din medlemsinformation?

Har du bytt jobb, tagit familjeledigt eller inlett studieuppehåll? Om det har skett ändringar i din medlemsinformation, kom ihåg att meddela oss om det. När dina uppgifter är uppdaterade, kan vi betjäna dig så bra som möjligt.

I PAM:s e-tjänst kan du enkelt kontrollera och ändra dina personliga uppgifter. Om du till exempel har bytt jobb eller din yrkestitel har ändrats, kom ihåg att meddela oss om det.

Anmäl även oavlönad ledighet, till exempel föräldraledighet, värnplikts- eller civiltjänstgöringstiden eller om du blir heltidsstuderande.

I e-tjänsten kan du även uppdatera dina kontaktuppgifter, såsom din e-postadress eller ditt telefonnummer.

När dina uppgifter är uppdaterade, får du aktuell information om ärenden som gäller din bransch och de tjänster som facket erbjuder.

Logga in i e-tjänsten

Har du bytt eller på väg att byta jobb?

Om du byter jobb, är det enklast att låta arbetsgivaren dra av medlemsavgiften direkt från lönen. Då behöver du inte själv räkna ut medlemsavgiften av den månatliga bruttoinkomsten.  

Om arbetsgivarinkassering inte av någon orsak är möjlig, kan du också ta hand om din medlemsavgift i vår e-tjänst eller med en e-faktura. E-fakturan kan du aktivera via din nätbank. Det innebär att du varje månad får en e-faktura till din nätbank automatiskt med rätt referens.

Läs mer om att betala medlemsavgiften.

Problem med att betala medlemsavgiften?

PAM:s medlemsavgift är 1,5 % av all förskottsinnehållbar lön inklusive semesterersättning och -penning.

Behöver du hjälp med ärenden som rör medlemsavgiften, kontakta oss genom PAM:s e-tjänst så hjälper vi dig! Du kan också ringa vår medlemsservice, tel. 030 100 600 mån-fre 10-14.

Medlemsavgiftsreferenser för 2024

Referenser har skickats till alla medlemmar som betalar sin avgift själv. De finns även i elektroniskt format i e-tjänsten.

Keywords:

medlemskap

Sök