Hyppää sisältöön
Uutiset

25.08.2023 09:09

Tutustu PAMin liittokokousvaaliehdokkaisiin

PAMin liittokokousvaaliehdokkaisiin pääsee tutustumaan ehdokasgalleriasta, joka on nyt avautunut. Ehdokasgalleriaan pääsee tutustumaan osoitteessa pam.fi/ehdokasgalleria.

Kaikille PAMin liittokokousvaaleissa äänioikeutetuille jäsenille lähetetään ilmoitus äänioikeudesta maanantaina 28.8.2023. Äänioikeutetut jäsenet pääsevät äänestämään vaalissa 28.8. kello 10 alkaen aina 15.9 kello 20.00 asti. Äänestämään pääsee PAMin verkkosivujen kautta.

PAMin vaalit järjestetään sähköisenä vaalina. Äänestystulos ja valitut liittokokousedustajat vahvistetaan torstaina 21.9.2023. Vaalin järjestää Edita Prima, jolla on pitkä kokemus sähköisten vaalien järjestämisestä.

Äänestämään pääsee tunnistautumalla äänestyspalveluun verkkopankkitunnuksilla. Jos äänioikeutetulla jäsenellä ei ole verkkopankkitunnuksia käytössään, hänen on mahdollista tunnistautua PAMin aluetoimistolla tai tilata itselleen erillinen kirjautumistunnus.

Liittokokousvaaleilla valitaan kokousedustajat PAMin liittokokoukseen, joka järjestetään Jyväskylässä 24.-26.10.2023. Neljän vuoden välein järjestettävä liittokokous käyttää ylintä päättävää valtaa liitossa.

Lue lisää liittokokouksesta tai siirry suoraan selaamaan ehdokasgalleriaa.

Haku