Hyppää sisältöön

CityShoppari

Viimeksi päivitetty: 12.02.2024

CityShoppari

PAMin jäsenet (myös opiskelija- ja eläkeläisjäsenet) ja PAMiin liittyvät uudet jäsenet saavat jäsenetuna CityShoppari 2024 -sovelluksen edut käyttöön veloituksetta (arvo 19,99 €). Mobiilisovellus toimii kännykässä.

Google Play Storessa ollut tekninen ongelma on saatu ratkaistua ja CityShopparin Android-sovellus on jälleen saatavilla Play Storesta. Sovellukseen on tehty korjauksia, joten käy päivittämässä uusin sovellusversio käyttöösi.

Saat nyt CityShopparin käyttöösi entistä helpommin! 

 1. Kirjaudu sisään PAMin asiointipalveluun. 
 2. Klikkaa asioinnin etusivulta Ota Cityshopparin edut tästä käyttöön -linkkiä (jos sinulla ei ole vielä sovellusta, linkki ohjaa sinut ensin puhelimesi sovelluskauppaan, lataa sovellus).
 3. Avaa sovellus ja tämän jälkeen salli sijainti. Sovellus tarvitsee tämän oikeuden toimiakseen oikein ja näyttääkseen sinulle lähinnä olevat edut. Sovellus ei kerää sijaintitietojasi.
 4. Paina oikeasta ylävalikosta lukon kuvaa, josta avautuu rekisteröityminen. Syötä puhelinnumerosi (kansainvälisessä muodossa +35850123123. Huomioithan, että puhelinnumerosta jätetään ensimmäinen nolla pois) ja paina lähetä.
 5. Saat tekstiviestinä vahvistuskoodin. Syötä se annettuun kenttään ja paina jatka.
 6. Edut ovat nyt käytössäsi! 

Jos et syystä tai toisesta pääse asiointipalveluun, noudata alla olevia ohjeita. 

 • Lataa CityShoppari-sovellus sovelluskaupastasi ja asenna sovellus (Lataa sovellus puhelimeesi Google Play, App Store tai Huawei AppGallerysta). 
 • Avaa sovellus ja tämän jälkeen Salli sijainti. Sovellus tarvitsee tämän oikeuden toimiakseen oikein ja näyttääkseen sinulle lähinnä olevat edut. Sovellus ei kerää sijaintitietojasi.

  Rekisteröidy: 
 • Paina oikeasta ylävalikosta lukon kuvaa, josta avautuu rekisteröityminen. Syötä ja lähetä puhelinnumerosi (kansainvälisessä muodossa +35804123456). Saat tekstiviestillä vahvistuskoodin. Syötä se annettuun kenttään ja paina jatka. 
 • Valitse ”Olen liitto- tai yritysasiakas ja minulla on henkilökohtainen salasana – rekisteröidy tästä”. Kirjaudut CityShoppariin puhelinnumerollasi ja ”Liitolta tai yritykseltä saadulla salasanalla”, salasana on jäsennumerosi, jonka eteen tulee etuliite PAM esim. PAM000000. 

Huom! Jos olet uusi jäsen, Cityshoppari on ladattavissa noin vuorokauden kuluttua liittymisestäsi. 

CityShopparisi on aktiivinen 1.1.2024–31.12.2024 

Lisätietoja sovelluksesta ja eduista saat CityShopparin sivuilta

Ongelmia? 

Katso ohjeet sovelluksen aktivoimiseksi android-puhelimessa ja iPhonessa. Jos sinulla on ongelmia, olethan yhteydessä suoraan CityShopparin asiakaspalveluun: puh. 020 703 2803 (arkisin klo 9–16) tai palaute@cityshoppari.fi.  

Jäsennumeron löydät jäsenkortistasi (mobiili- tai muovikortti) tai PAMin asiointipalvelussa. 

Yhteystiedot

Naisten Kaupunki Markkinointi & Kustannus Oy
Itälahdenkatu 22 B
00210 Helsinki

Haku