Skip to content

CityShoppari

Senast uppdaterad: 18.01.2024

CityShoppari

PAM:s medlemmar (även studerande och pensionärer) och nya medlemmar som ansluter sig till PAM får som medlemsförmån tillgång till CityShoppari 2024-appens alla förmåner utan avgift (värde 19,99 €). Mobilappen fungerar i smarttelefoner.

Det tekniska problemet i Google Play Store har lösts och Android-versionen av CityShoppari finns nu i Play Store. Det har gjorts uppdateringar i appen så se till att du laddar ner  till den senaste versionen av appen.

Nu kan du ta CityShoppari i bruk ännu lättare än förut! 

 1. Logga in i PAM:s e-tjänst. 
 2. Klicka på länken Ta CityShoppari-förmånerna i bruk här på e-tjänstens första sida (om du ännu inte har appen, styr länken dig först till appbutiken på din telefon, ladda ner appen).
 3. Öppna appen och tillåt platsåtkomst. Appen behöver denna rättighet för att fungera korrekt och visa dig de förmåner som finns nära dig. Appen samlar inte in platsdata.
 4. Klicka på låsbilden i menyn uppe till höger, så öppnas registreringen. Mata in ditt telefonnummer (i internationellt format +3550123123) och klicka på skicka.
 5. Du får en bekräftelsekod som textmeddelande. Mata in den i det angivna fältet och klicka på fortsätt.
 6. Nu kan du använda förmånerna!

Om du av någon orsak inte kommer åt e-tjänsten, följ anvisningarna nedan.

 • Ladda ner CityShoppari i din appbutik och installera den (Ladda ner appen på din telefon via Google Play, App Store eller Huawei AppGallery).
 • Öppna appen och tillåtplatsåtkomst. Appen behöver denna rättighet för att fungera korrekt och visa dig de förmåner som finns nära dig. Appen samlar inte in platsdata.
 • Registrera dig:
  • Klicka på låsbilden i menyn uppe till höger, så öppnas registreringen. Mata in och skicka ditt telefonnummer (i internationellt format +35804123456). Du får en bekräftelsekod som textmeddelande. Mata in den i det angivna fältet och klicka på fortsätt.
  • Välj ”Jag är förbunds- eller företagskund och jag har ett personligt lösenord – registrera dig här”. Du loggar in i CityShoppari med ditt telefonnummer och ”lösenord från förbundet eller företaget”, lösenordet är ditt medlemsnummer med prefixet PAM t.ex. PAM000000.

OBS! Om du är en ny medlem, går CityShoppari att ladda ner ungefär ett dygn efter att du anslutit dig.

Din Cityshoppari är aktiv 1.1.2024–31.12.2024.

Mer information om appen och förmånerna får du på CityShopparis webbplats.

Problem?

Se anvisningar för aktivering av appen i en Androidtelefon och iPhoneOm du har problem, kontakta CityShopparis kundservice: tel. 020 703 2803 (vardagar kl. 9–16) eller palaute@cityshoppari.fi

Medlemsnumret hittar du på ditt medlemskort (mobil- eller plastkort) eller i PAM:s e-tjänst

Kontakt information

Naisten Kaupunki Markkinointi & Kustannus Oy
Itälahdenkatu 22 B
00210 Helsinki

Sök