Hyppää sisältöön

Punkaharjun lomamökit 

Viimeksi päivitetty: 20.05.2024

Punkaharjun lomamökit 

Punkaharjulla sijaitsevat lomamökit ovat nyt ympäri vuoden käytettävissä ja varattavissa. Mökit ovat erittäin viihtyisiä ja tasokkaita hirsisiä rivi- tai paritalohuoneistoja, joissa kaikissa on oma sauna, wc, pesuhuone, takka, TV, pienoiskeittiö astioineen, jääkaappi, hella, kahvinkeitin, mikro ym. 

Lemmikkieläimet ovat sallittuja. 

PAMilla on Punkaharjun lomakeskuksen alueella 5 Tuunaantupaa, 1 Pankkotupa ja 1 Mäntytupa. 

  • Tuunaantuvat ovat tuvan ja ison makuualkovin huoneistoja (35 m²), jotka soveltuvat 2–5 hengelle. Makuualkovissa on 2 sänkyä ja kerrossänky ja tupakeittiössä levitettävä vuodesohva. 
  • Pankkotupa on tuvan, 2 makuuhuoneen ja parven huoneisto 6–8 hengelle (50 m²). Toisessa makuuhuoneessa on 2 sänkyä, toisessa makuuhuoneessa kerrossänky. Parvella on 3 makuupaikkaa ja tupakeittiössä vuodesohva. 
  • Mäntytupaan mahtuu majoittumaan erinomaisesti 8 henkilöä. Mäntytupa sopii myös hyvin esimerkiksi kokouskäyttöön. 

Katso kuvia täältä

Lisätietoja Punkaharjun alueesta ja palveluista. 

Uutuutena retkiluistelureitistö 

Talvella Punkaharjulla on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa talviliikuntaa. Mökkien välittömässä läheisyydessä on koko talven aukioleva 15 km retkiluistelureitistö, joka on samalla yksi Suomen pisimmistä reiteistä. 

Reitin varrella on talviviikonloppuisin myös ainutlaatuinen lettukota Saimaalla. 200 m päästä mökeistä pääsee myös hiihtoladulle, alueella on yli 30 km mittainen hiihtolatuverkosto. Alueella myös ravintoloita ja välinevuokraamo, joka on talvella joka päivä auki, josta saa mm. retkiluistelu- ja hiihtovälineitä. Lisätietoa välineistä löytyy täältä

Linkki karttaan

Liinavaatteet ja siivous eivät sisälly mökin vuokraan. Mökkien siisteys tarkastetaan käytön jälkeen. 

Lomaosakevuokraukseen ei ole mahdollisuutta hakea lomatukea. 

Ohjeet, varaukset ja tiedustelut: 
https://www.harjunportti.fi/fi/pam/ 

Yhteystiedot

Tuunaansaarentie 2 58450 Punkaharju
044 755 0382
sales@harjunportti.fi

Haku