Skip to content

Semesterstugor i Punkaharju

Senast uppdaterad: 20.05.2024

Semesterstugor i Punkaharju

Semesterstugorna i Punkaharju kan nu användas och bokas året om. Stugorna är mycket trevliga och välutrustade rad- eller parhuslägenheter av stock. Alla lägenheter har egen bastu, toalett, badrum, öppen spis, TV, ett litet kök med kokkärl, kylskåp, spis, kaffekokare, mikrovågsugn m.m.

Sällskapsdjur är tillåtna.

PAM har följande stugor inom Punkaharju semesterområde: 5 st Tuunaantupa, 1 st Pankkotupa och 1 st Mäntytupa.

  • Tuunaantupa – lägenhet med ett stort allrum och sovalkov (35 m²) som lämpar sig för 2–5 personer. I sovalkoven finns 2 sängar och en våningssäng och i det stora köket/allrummet en utfällbar bäddsoffa.
  • Pankkotupa – lägenhet med ett allrum/kök, 2 sovrum och ett loft för 6–8 personer (50 m²). I det ena sovrummet finns 2 sängar, och i det andra en våningssäng. På loftet finns sovplatser för 3 personer och i allrummet/köket finns en bäddsoffa.
  • Mäntytupa – är rymlig med plats för 8 personer. Mäntytupa passar också bra till exempel för möten.

Se bilder här.

Mer information om Punkaharjuområdet och tjänsterna.

Nyhet: skridskoled

Vintertid finns det fantastiska möjligheter att utöva vintersport i Punkaharju. I stugornas omedelbara närhet ligger en 15 km lång skridskoled som är öppen hela vintern. Leden är en av de längsta i Finland.

Vid leden finns också på vinterveckosluten den unika plättkåtan vid Saimen. 200 meter från stugorna kommer man också ut i skidspåret, i området finns ett nätverk av skidspår som omfattar över 30 km. I området finns också restauranger och en redskapsuthyrning som är öppen varje dag vintertid och där man kan hyra bl.a. skridsko- och skidutrustning. Mer information om redskapen hittar du här.

Länk till kartan.

Sängkläder och städning ingår inte i stughyran. Städkontroll görs efter varje uthyrning.

För semesteraktieuthyrning är det inte möjligt att ansöka om semesterstöd.

Anvisningar, bokningar och förfrågningar:
https://www.harjunportti.fi/fi/pam/

Kontakt information

Tuunaansaarentie 2 58450 Punkaharju
044 755 0382
sales@harjunportti.fi

Sök