Hyppää sisältöön
Uutiset

28.08.2023 10:00

Äänestä PAMin liittokokousvaaleissa – tehdään yhdessä parempaa!

Palvelualojen ammattiliitto PAMin liittokokousvaalien sähköinen äänestys on alkanut. Vaaleissa valitaan edustajat lokakuussa Jyväskylässä järjestettävään liittokokoukseen. Äänestää voi 15.9. kello 20 saakka.

Kaikille äänioikeutetuille PAMin jäsenille on lähetetty ilmoitus äänioikeudesta sekä ohjeet äänestämisen suorittamiseen. Äänestysaika liittokokousvaaleissa on 28.8.-15.9.2023.

Liittokokousvaaleissa valitaan 768 ehdokkaan joukosta kokousedustajat päättämään liiton linjoista seuraavalle neljälle vuodelle. Kokousedustajia valitaan vaaleilla 329. He pääsevät osallistumaan ja päättämään liittokokouksessa muun muassa henkilövalinnoista PAMin tulevaan hallitukseen sekä valtuustoon ja liiton tavoiteohjelmasta.

Äänestä, vaikuta!

Liittokokousvaaleissa jokaisen pamilaisen kannattaa käyttää äänioikeuttaan. Sillä tavoin pääsee vaikuttamaan, mitä PAMissa seuraavan neljän vuoden aikana tapahtuu ja tehdään.

Liittokokoukseen valittujen kokousedustajien myötä jokaisen vaaleissa äänensä antaneen pamilaisen mielipiteet ja ääni tulevat esille kokoukseen valittujen edustajien toiminnan ja heidän kokouksessa tekemien päätöksien myötä. Äänestäminen on helppo ja vaivaton tapa olla mukana kehittämässä liittoa ja sen toimintaa.

Äänestäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta 150 euron majoituslahjakortteja.
Vaalien tulos ja kokousedustajat vahvistetaan torstaina 21.9.2023.

Haku