Skip to content
Nyheter

28.08.2023 10:00

Rösta i PAM:s förbundskongressval – vi gör det bättre tillsammans

Den elektroniska omröstningen i Servicefacket PAM:s förbundskongressval har inletts. I valet väljs delegaterna till förbundskongressen i oktober 2023. Man kan rösta till och med den 15 september kl. 20.

Alla röstberättigade medlemmar har sänts meddelande om rösträtt samt anvisningar för hur röstningen går till. Röstningstiden i förbundskongressvalet är 28 augusti till 15 september 2023.

I förbundskongressvalet väljs av 768 kandidater de kongressdelegater som ska besluta om riktlinjerna för förbundet de kommande fyra åren. De 329 delegater som väljs får delta och besluta om bland annat medlemmarna i förbundets styrelse och fullmäktige samt förbundets målprogram.

Rösta, påverka!

Det lönar sig för varje PAM-medlem att utnyttja sin rösträtt i förbundskongressvalet. Så kan man påverka vad som händer och görs inom förbundet de kommande fyra åren.

Medlemmarnas åsikter kommer fram i de beslut på förbundskongressen som fattas av de kongressdelegater som väljs. Att rösta är ett enkelt sätt att vara med och påverka förbundet och dess verksamhet.

Alla som röstar är med i utlottningen av 10 stycken inkvarteringspresentkort värda 150 euro.

Valresultatet och kongressdelegaterna fastställs torsdagen den 21 september.

Rösta här!

Läs mera på pam.fi/forbundskongressen

Sök