Hyppää sisältöön
Uutiset

14.02.2023 13:50

Annika Rönni-Sällinen valmis luotsaamaan PAMia myös tulevat neljä vuotta

Annika Rönni-Sällinen tähyää innolla kohti uudistuksia ja on valmis viemään liittoa eteenpäin myös jatkossa. Puheenjohtaja tulevalle valtuustokaudelle valitaan syksyn liittokokouksessa.

Annika Rönni-Sällisen jatkokausi on koonnut taakseen jo monikymmenpäisen kannattajajoukon.

”Sä olet meidän Annika. Ja me halutaan, että sä olet jatkossakin meidän Annika.”

Näin kiteytti PAMin aktiiveista koostuva tukiryhmä viestinsä ystävänpäivänä 14.2. istuvalle puheenjohtajalle.

Annika Rönni-Sällisen jatkokausi on koonnut taakseen jo monikymmenpäisen kannattajajoukon. Puheenjohtaja nelivuotiselle valtuustokaudelle valitaan syksyn liittokokouksessa.

Tukiryhmän koollekutsuja, hallituksen pitkäaikainen jäsen Lilli Kilpinen, sanoitti ryhmän terveisiä.

”Annikassa yhdistyy monta hyvää puolta ja ansiota. Hänellä on rautainen osaaminen neuvottelu- ja työehtosopimustoiminnasta, hän on rauhallinen, sanavalmis ja päättäväinen.”

”Annikan kaltaista henkilöä me tarvitsemme PAMissa nyt ja jatkossa, kun edustamiemme alojen työt, työntekijöiden työsuhteet ja koko suomalainen työelämä ovat jatkuvassa murroksessa”, Kilpinen summasi.


Istuvaa puheenjohtajaa tukiryhmän viesti ilahdutti. Valmiutta ja intoa kehittää PAMia eteenpäin löytyy paljon.

”On ollut etuoikeus luotsata tätä porukkaa eteenpäin, ja lähden mielelläni tavoittelemaan tulevaa kautta syksyn liittokokouksessa.”

Kuluneet neljä vuotta ovat pitkälti menneet koronan aiheuttamasta poikkeustilasta selviytyessä.

”Päättyvä kausi on ollut hyvin vaiherikas ja raskaskin. Olemme päässeet oikeastaan vasta viime syksystä eteenpäin kunnolla tarttumaan kehitystyöhön.”

Puheenjohtaja tähyääkin innolla kohti uudistuksia.

”Viimeisen vuoden aikana olemme päässeet uudistusmoodiin. Haluan olla rakentamassa PAMin näkyvyyttä ja jäsenlähtöisyyttä tulevina vuosina.”

Istuvalla puheenjohtajalla on takanaan melkoinen neuvottelurypistys. Kaupan alalle saatiin uusi työehtosopimus ja hyvin poikkeukselliset euromääräiset palkankorotukset. Annika katsookin, että myös edunvalvonnan vahvistamisessa PAMissa ollaan oikealla polulla.

”Kaupan alan neuvotteluissa onnistuimme hyvin, osin uudenlaisella taktiikalla. Uskon, että tällä on merkitystä myös tulevien neuvottelujen ja koko neuvottelujärjestelmän näkökulmasta.”

”Jäsenten merkitystä neuvottelujen lopputuloksen osalta ei voi liikaa alleviivata. Heidän aktiivisuutensa ja heittäytymisensä oli uskomatonta”, puheenjohtaja summaa ja lähettää lämpimät kiitokset jäsenten suuntaan.

Avainsanat:

PAMin hallinto

Haku