Hyppää sisältöön
Uutiset

28.06.2023 11:00

PAMin Pohjois-Suomen aluepäällikön tehtävään Henna-Kaisa Turpeinen

Pohjois-Suomen aluepäällikön määräaikaisessa tehtävässä aloitti 26.6. Henna-Kaisa Turpeinen. Hän jatkaa tehtävässä Mikkel Näkkäläjärven vanhempainvapaan ajan 7.1.2024. saakka.

Henna-Kaisa Turpeinen tarttuu iloisin mielin uusiin haasteisiin. Taustalla on useiden vuosien kokemus toimitsijana Helsinki-Uudenmaan alueella, joten tehtäväkenttä on tuttu.

Uutena toimipisteenä tulee olemaan Oulu, mutta Pohjois-Suomen alue on laaja kattaen Rovaniemen ja pienemmät paikkakunnat. Väliaikainen muutto pohjoiseen ei hirvitä, päinvastoin.

− Ouluun muutto tuntuu hyvin luontevalta, sillä sukujuureni juontavat osittain Pohjois-Suomeen. 

Pesti tuonee tullessaan myös monenlaista jäsenten aktivointia, siitä pitänee huolen uusi hallitusohjelma huolestuttavine sisältöineen.

− Tuleva syksy tulee asettamaan varmasti paljon haasteita erityisesti suunniteltujen lainsäädäntömuutosten vuoksi. Tämä tarkoittaa samalla myös entistä tiiviimmän työntekijäverkoston luomista. Syksyn aikana keskitymmekin erityisesti työpaikkatason toiminnan kehittämiseen.

− Tämän lisäksi odotan innolla mahdollisuutta päästä tutustumaan pohjoisen tiiviiseen ja hyvin toimivaan luottamushenkilöverkostoon, summaa Henna-Kaisa.

Ensin on kuitenkin ansaitun kesäloman aika. Myös silloin kohteena on pohjoinen kesämökkeineen.

Avainsanat:

PAMin hallinto

Haku