Hyppää sisältöön
Etusivu » Jäsenyys » Jäsenpalvelut ja -edut » Koulutukset » Järjestöosaaminen

Koulutusta ammattiosaston toimintaan 

Toimitko aktiivina ammattiosastossa? Hanki osaamista ammattiosastojen toiminnasta verkkokursseilla tai Kiljavan opiston yleisillä kursseilla. 

Verkkokurssit ammattiosastojen aktiiveille 

Voit kehittää osaamistasi itseopiskeltavilla verkkokursseilla oman aikataulusi mukaan. Tarvitset opiskeluun tietokoneen tai älypuhelimen, nettiyhteyden sekä kuulokkeet. Varaa koulutuksen läpikäymiseen aikaa ja rauhaa, jotta opiskelu on mahdollisimman antoisaa.  

Tehtäväkohtaiset koulutukset Kiljavan opistolla 

Jos toimit ammattiosaston tehtävissä, voit osallistua vuosittain yhdelle Kiljavan opiston järjestämälle yleiselle kurssille. PAM maksaa tehtäväkohtaisen kurssin osallistumismaksun.  

Tutustu Kiljavan opiston tehtäväkohtaiseen koulutukseen täällä.

Mahdollista ansionmenetystä korvataan verottoman kurssipäivärahan muodossa. Ammattiosasto saattaa tukea osallistumistasi tehtäväkohtaiselle kurssille, olethan yhteydessä suoraan omaan ammattiosastoosi.  

Kiljavan opiston kursseille ilmoittaudutaan aina PAMin kautta. Täytä kurssihakemus ja toimita se osoitteeseen koulutus@pam.fi. Me tarkastamme ja toimitamme hakemuksen Kiljavalle.  

Tilauskoulutus ammattiosastoille – oiva tapa lisätä osaamista! 

Hanki lisäosaamista ammattiosastoonne järjestämällä koulutuksia. Koulutuksia voi tilata PAMilta sekä muilta tahoilta. Ammattiosastot voivat hakea jäsenille tarjoamansa koulutuksen järjestämiseen kurssitukea.

Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet kurssituen hakemiseen löydät ammattiosastojen Howspace-alustalta.

Räätälöity koulutus johtokuntatyöskentelyyn 

Tarjoamme koulutusta ammattiosastojen johtokuntien työn kehittämiseen. Koulutussuunnittelu tapahtuu yhdessä ammattiosaston johtokunnan kanssa. Koulutuksen pääpaino on edunvalvontatyön ja jäsenhankintatyön kehittäminen sekä johtokunnan sisäisen työskentelyn hyvä laatu.  

Jos kiinnostuitte, olkaa yhteydessä PAMin aluetoimistoon.  

Työhyvinvointikorttikoulutusta tilauksesta 

Tilaa ammattiosastoonne työhyvinvointikorttikouluttaja PAMista! Työhyvinvointikortti on Työturvallisuuskeskus TTK:n hallinnoima koulutus, jonka tavoitteena on käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä.  

Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista sekä jäsentää työpaikan rooleja ja vastuita työhyvinvoinnissa. Keskeisinä teemoina päivän mittaisessa koulutuksessa ovat työhyvinvoinnin näkökulmat, työhyvinvointi johtamisessa sekä työyhteisön toiminta, terveys ja työkyky.  

Koulutus on ammattiosastojen tilauksesta maksuton, vain TTK:n perimät materiaalikulut ja kouluttajan matka- ja majoituskulut laskutetaan.  

Yhteistyötahojen tarjoamat koulutukset 

Tutustu, mitä koulutuksia tarjoavat yhteistyökumppanimme: 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä koulutus@pam.fi.  

Haku