Koulutusta esihenkilöille

Koulutuksiin osallistuminen on  PAMin jäsenille ilmaista.  Voit osallistua PAMin esihenkilöille suunnattuun koulutukseen, jos työskentelet esihenkilönä. Voit työskennellä esimerkiksi palveluohjaana, vuorovastaavana, myymälä - tai ravintolapäälikönä.

PAM maksaa koulutuksen, ruokailut, majoituksen ja mahdolliset matkakustannukset julkisten kulkuneuvojen mukaan, ei kuitenkaan alle 6 euron suuruisia matkakuluja. 

Esihenkilöiden peruskurssit
Lähiesihenkilön ammattitutkinto
Työnohjaus
Osaava ja sovitteleva esihenkilö
 

Hyvinvointia ja sovittelutaitoja esihenkilöille

PAM kouluttaa monipuolisesti esihenkilöitä. Tule mukaan oppimaan uusia taitoja ja verkostoitumaan muiden pamilaisten esihenkilöiden kanssa. Kaikkiin koulutuksiin haetaan tapahtumakalenterin kautta.  
 

Esihenkilöiden peruskurssit

Esihenkilöiden luottamushenkilöille järjestetään omia peruskursseja.  Jos olet luottamushenkilö, joka toimii myös esihenkilönä, voit hakea esimiesten omalle kurssille. Seuraavat esihenkilöiden peruskurssit järjestetään tammikuussa 2022. Kurssit ovat työnantajatuen piirissä kaupan alalla. 

 

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto 

Ota haltuun   työelämäntaidot- nyt  on  oikea  aika !

PAM tarjoaa sinulle laadukkaan ja käytännönläheisen lähiesihenkilön ammatillisen koulutuksen yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa. Koulutuksessa opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kasvat hyväksi esihenkilöksi. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet johtaa tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. 

Lähiesimiehen ammattitutkinto on tarkoitettu

  • esihenkilöille, päälliköille tai tiiminvetäjille
  • esihenkilöille, jotka haluavat kasvaa entistä paremmiksi omassa työssään

Koulutus sisältää

  • 10 koulutuspäivää helmikuu 2022-helmikuu 2023 sekä valinnaiset kurssit 4 pv.
  • kesto n. 12 kk

Pamilaisista osallistujista kootaan oma ryhmä, mikäli osallistujia on vähintään 15 esihenkilöä. Ryhmä aloittaa opintonsa helmikuussa 2022. Mikäli opintonsa aloittavien ryhmä on pienempi, on aloitus maaliskuussa 2022 avoimessa ryhmässä.

PAM maksaa osallistumismaksun (800 €) molemmissa tapauksissa. Osallistumismaksu ei sisällä ruokailu-, majoitus- tai matkakuluja. Mahdollisesta ansionmenetyksestä kannattaa neuvotella työnantajan kanssa.

Miten haen koulutukseen?

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, miksi haluat koulutukseen ja miten työyhteisösi siitä hyötyy. Lähetä hakemuksesi viimeistään   17.12.2021  mennessä sähköpostilla irene.korimaki@pam.fi

Kysymyksiin vastaa
Kouluttaja
Irene Korimäki
p. 050 344 5812 irene.korimaki@pam.fi

Osaava ja sovitteleva esihenkilö

1. jakso: 2.-3.2. ja 2. jakso:  24.-25.2.2022 Helsinki 
Hae mukaan koulutukseen viimeistään 5.1. tapahtumakalenterin kautta

Tule syventämään ja harjoittelemaan esihenkilötaitojasi, saamaan voimavaroja ja löytämään itsestäsi positiivisen roolimallin. Kurssilla voit myös verkostoitua muiden esihenkilöiden kanssa. Osaava ja sovitteleva esihenkilö -kurssi järjestetään kahdessa osassa (2+2 päivää).