Hyppää sisältöön
Uutiset

25.10.2023 10:47

Annika Rönni-Sällinen valittiin jatkokaudelle PAMin puheenjohtajana ja Risto Kalliorinne hallituksen puheenjohtajan henkilökohtaiseksi varajäseneksi

Palvelualojen ammattiliitto PAMin liittokokous on yksimielisesti valinnut liiton puheenjohtajaksi Annika Rönni-Sällisen ja hallituksen puheenjohtajan henkilökohtaiseksi varajäseneksi Risto Kalliorinteen liittokokouskaudelle 2023–2027.

Jatkokaudelle valittu Annika Rönni-Sällinen, 47, aloitti PAMin puheenjohtajana 2019. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus eri tehtävistä ammattiyhdistysliikkeessä, muun muassa PAMin neuvottelupäällikkönä ja SAK:n työehdot-osaston johtajana. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen maisteri.

—Olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että saan jatkaa töiden tekemistä tämän upean porukan kanssa. Koen tämän työn erittäin merkityksellisenä ja haluan olla omalla työpanoksellani vaikuttamassa siihen, että palvelualojen työntekijöiden arvostus koko yhteiskunnassa nousisi.

PAMin järjestöjohtaja Risto Kalliorinne, 52, on toiminut PAMin hallituksen puheenjohtajan henkilökohtaisena varajäsenenä syksystä 2018. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa aluepäällikkönä sekä toiminut kansanedustajana vaalikauden 2011–2015.

—Haluan osaltani edistää, että PAM olisi järjestöllisesti entistäkin aktiivisempi ammattiliitto. Näin vahvistamme alojemme työntekijöiden luottamusta oman alan ammattiliiton rohkeuteen ja kykyyn parantaa palvelualojen työehtoja ja työoloja, sanoi Kalliorinne valintansa yhteydessä.

Liittokokous valitsee iltapäivällä liiton hallituksen ja valtuuston sekä päättää huomenna liiton tavoitteista. Kokoukseen osallistuu 329 vaaleilla valittua kokousedustajaa.

Annika Rönni-Sällinen pitää puheenjohtajan linjapuheen huomenna torstaina 26.10. kello 13. Puhetta voi seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa www.pam.fi/liittokokous.

Haku