Hyppää sisältöön
Uutiset

04.10.2022 08:08

Pidä jäsentietosi kunnossa – päivitä tietosi helposti!

Oletko saanut opintosi päätökseen ja olet töissä? Oletko vaihtanut työpaikkaa tai jäänyt perhevapaalle? Muista päivittää jäsentietosi! Saat aina saat ajankohtaista tietoa liitosta ja jäsenyys pysyy voimassa.

Muista päivittää jäsentietosi ja pidät jäsenyytesi kunnossa.

PAMin asiointipalvelussa on helppo tarkastaa ja korjata omia tietoja. Jos olet esimerkiksi vaihtanut työpaikkaa tai ammattinimikkeesi on muuttunut, ilmoita siitä meille.

Kirjaudu asiointipalveluun tästä

Asiointipalveluun kannattaa ilmoittaa aina myös palkattomasta vapaasta esimerkiksi vanhempainvapaasta tai varusmies- tai siviilipalvelusajasta tai siirtymisestä päätoimiseksi opiskelijaksi. Näin pidät jäsenyytesi kunnossa ja ajan tasalla.

Asiointipalvelussa voit päivittää myös muuttuneita yhteystietojasi, kuten sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi.

Huolehdi, että yhteystietosi ovat liitossa oikein. Siten varmistat, että saat ajankohtaista tietoa liiton palveluista ja pysyt kärryillä, mitä oman alasi tilanteeseen kuuluu esimerkiksi työehtosopimus- ja palkkaneuvottelujen aikana.
 

Oletko vaihtanut tai vaihtamassa työpaikkaa?

Jos vaihdat työpaikkaa, muista valtuuttaa PAM toimittamaan uusi perintävaltakirja uuden työnantajasi palkanlaskijalle. Muista, että helpoin tapa hoitaa jäsenmaksut on työnantajamaksatus, jossa työnantaja tilittää maksut PAMiin suoraan palkastasi.  Lue lisää aiheesta.

Jos syystä tai toisesta työnantajamaksatus ei ole mahdollista, voit hoitaa jäsenmaksusi myös E-laskulla. E-laskun saat käyttöösi verkkopankkisi kautta. E-lasku tarkoittaa, että saat joka kuukausi automaattisesti e-laskun verkkopankkiisi oikealla viitteellä.

Ongelmia jäsenmaksun maksamisessa?

Jäsenmaksun määrä riippuu palkkatuloistasi ja se maksetaan kaikista tuloista. PAMin jäsenmaksun maksaminen on helppoa ja siihen löytyy kaksi tapaa: työnantajan kautta tai jäsenmaksun maksaminen itse. Lue lisää jäsenmaksun maksamisesta

Tarvitsetko apua jäsenmaksun maksamisen kanssa? Ota yhteyttä PAMin asiointipalvelun kautta, niin autamme sinua! Jos et pääse kirjautumaan asiointipalveluun syystä tai toisesta, soita jäsenpalvelunumeroomme 030 100 600.

 

 

Avainsanat:

jäsenyys

Haku