Koulutus

Koulutukset ovat jäsenille ilmaisia – hyödynnä tämä jäsenetu!

Tule oppimaan uutta ja verkostoitumaan muiden palvelualojen työntekijöiden kanssa. PAMilla on laaja tarjonta erilaisia koulutuksia aina tes-koulutuksesta mediakoulutukseen. Tutustu vuoden 2023 koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta juuri sinua kiinnostavaan koulutukseen!

PAMin koulutuksista saat apua erilaisiin työelämän kysymyksiin ja työelämäntaitoihin. Voit osallistua oman alueesi koulutuksiin, verkkokoulutuksiin sekä hyödyntää myös yhteistyökumppaneiden opintotarjontaa. Lue lisää aiheesta sivulta koulutusta jäsenille

PAMin luottamushenkilöt saavat koulutusta tehtäväänsä peruskursseilla, jatkokursseilla ja täydennyskoulutuksissa.  Lue lisää koulutusta luottamushenkilöille

Järjestämme koulutusta myös esihenkilöille. Lue lisää koulutusta esihenkilöilleLuottamusmieskoulutus Vantaalla yleiskuva

Koulutus on ilmaista

PAMin järjestämä koulutus on jäsenille ilmaista. Maksamme opetuksen, kurssipäivien ohjelman mukaiset tarjoilut, matkakulut ja tarvittaessa majoituksen. Matkustamisessa suosimme julkisia kulkuvälineitä sekä kimppakyytejä (emme korvaa alle 6 €:n matkakuluja). Muistathan aina ilmoittaa, jos et pääse osallistumaan koulutukseen, muuten joudumme veloittamaan sinulta osan koulutuskustannuksista.

PAM ei maksa matkakuluja TSL:n, KSL:n ja yhteistyöoppilaitosten koulutuksista.

 

Opintopisteitä PAMin kursseista

PAMin jäsenenä voit nyt saada opintopisteitä niistä liiton kursseista, jotka täyttävät Opetushallituksen määrittelemät kriteerit. Opintopisteistä voi olla apua esimerkiksi uralla etenemisessä, työnhaussa tai opiskelujen edistämisessä. Joskus niillä saattaa olla merkitystä myös palkkakeskusteluissa, kun pystyt konkreettisesti osoittamaan osaamisesi. Ilman virallista todistusta on ehkä hankala todistaa omaa osaamista.

PAMin koulutustarjontaan lisätään vaiheittain kriteerit täyttäviä kursseja.

Opintosuoritukset rekisteröidään Opetushallituksen Koski-tietovarantoon ja ovat näin virallista ja vertailukelpoista osaamista. Koskeen rekisteröinti tapahtuu vain opiskelijan pyynnöstä, sitä kysytään kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä. Opiskelija myös itse päättää, miten jatkossa haluaa pisteitä hyödyntää ja kenelle tietoja edelleen luovuttaa.

Taustalla on elokuussa 2021 voimaan astunut lakiuudistus, joka mahdollistaa virallisten opintopisteiden saamisen nyt myös vapaan sivistystyön koulutuksesta. Ammattiliitto ei voi itse opintoja kirjata, siihen vaaditaan oppilaitos tai opintokeskus, PAM järjestää kurssit yhteistyössä TSL-opintokeskuksen kanssa.

Koskeen kirjatut suoritukset löydät osoitteesta opintopolku.fi/oma-opintopolku. Tiedot ovat vain opiskelijan itsensä nähtävissä.

 

Yhteystiedot

Katso tarkemmat yhteystiedot

Jäsenyys ja liittyminen 

030 100 600  klo 10-14 (ma, ke, pe)

Jäsenten työsuhdeasiat

030 100 620 ma-pe klo 10-14

Työttömyyskassa,
Unemployment benefit advice,
Arbetslöshetsskydd

020 690 211 ma-pe klo 10-14

PAMin toimistot
Helsinki-Uusimaa avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-16. Muut toimistot maanantaisin. Muina aikoina ajanvarauksella.

Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska

030 100 640 vardagar kl.  10-14

Membership services in English

030 100 630 from 10 am to 2 pm (Mon, Wed, Fri)

Employment advice in English

030 100 625  weekdays from 10 am to 2 pm 

Moniin kysymyksiin löydät vastauksia verkkosivuiltamme