Hyppää sisältöön
Etusivu » Työehtosopimukset » PAMin alojen työehtosopimukset » Asiakaspalvelu- ja te­le­mark­ki­noin­tia­laa koskeva työehtosopimus

Asiakaspalvelu- ja te­le­mark­ki­noin­tia­laa koskeva työehtosopimus

Työehtosopimus 2.5.2023–28.2.2025

Työehtosopimus

Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialaa koskeva työehtosopimus 2.5.2023–28.2.2025 ja palkat 1.6.2023 alkaen

Työehtosopimus

Asiakaspalvelu ja telemarkkinointialaa koskevassa  työehtosopimuksessa on sovittu alan vähimmäistyöehdoista. Sopimuksesta työntekijä löytää tiedon esimerkiksi siitä, millainen työaika, palkka ja sairausajan palkka hänelle kuuluu.

Sopimuksen piiriin kuuluvat Markkinointipalvelujen Työnantajayhdistys ry:n jäsenyritysten palveluksessa olevat toimihenkilöt ja työntekijät. (Markkinointipalvelujen Työnantajayhdistys ry on Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsenyhdistys.)

Lisäksi sopimuksen piiriin voivat erikseen sovittaessa kuulua myös Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n muiden jäsenyritysten palveluksessa olevat vastaavaa työtä tekevät työntekijät. Sopimus koskee työaikalain alaisia työntekijöitä.

Neuvotteluosapuolet: Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry / Markkinointipalvelujen Työnantajayhdistys ry

Sopimus on entinen Puhelinpalveluja ja yhteyskeskuksia koskeva työehtosopimus.

Liity jäseneksi

PAM on ammattiliittosi, jos työskentelet yksityisellä palvelualalla esimerkiksi myyjänä, siivoojana, tarjoilijana, kokkina, vartijana tai kiinteistönhoitajana. Neuvottelemme sinun työehdoistasi.

Viimeksi päivitetty: 16.01.2024

Haku