Hyppää sisältöön
Uutiset

19.02.2024 08:40

KIILA-kurssien ilmoittautuminen on nyt auki – tutustu ja hae mukaan!

Jos sinulla on terveydellisiä haasteita ja työssä jaksaminen on kortilla, KIILA-kuntoutuksesta saat vertaistukea sekä uutta motivaatiota ja voimavaroja työelämään.

KIILA-kursseilla tarjotaan ennaltaehkäisevää kuntoutusta. Kuntoutuksesta löydät uutta motivaatiota ja voimavaroja työelämään sekä vertaistukea. Lisäksi pääset tapaamaan eri alojen ammattilaisia, jotka tarjoavat kestäviä keinoja arkeesi.

Sinun ei tarvitse vielä olla huonossa kunnossa hakeaksesi mukaan. Perusteeksi riittävät ensimerkit vaivoista, jotka voivat tulevaisuudessa heikentää työkykyäsi. Sinulla voi olla esimerkiksi selkä- tai muita kipuja tai uupumusta, jotka vaikuttavat työssä jaksamiseesi.

KIILA-kuntoutus on Kelan ammatillista kuntoutusta, joka järjestetään yhteistyössä työterveyshuollon kanssa. KIILA-kuntoutus kestää noin vuoden ja on työnantajan/Kelan rahoittamaa. Palvelu on sinulle maksutonta.

KIILA-kurssit PAMin kiinteistöpalvelun, kaupan alan sekä majoitus- ja ravitsemusalan jäsenille 2024-2025

Jos kiinnostuit KIILA-kuntoutuksesta, toimi näin:

1. Ota omaan työterveyshuoltoosi/terveysasemalle ja pyydä lääkärin B-lausunto kuntoutusta varten.

2. Täytä Kelan kuntoutushakemus (Kela KU 101) ja selvityslomake (Kela KU 200), (jos sinulla on esihenkilö, niin täytä tämä lomake hänen kanssaan) sekä liitä niihin lääkärin B-lausunto.

3. Palauta hakupaperit liitteineen Kelaan.

4. Kela päättää osallistujista. Saat päätöksen, kun hakemuksesi on käsitelty.

Avainsanat:

jäsenyys

Haku