Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

Kaleva och If

Uppdaterad: 01.09.2021

Som medlem i PAM får du och din make eller maka teckna Finlands förmånligaste* livförsäkring med en fortlöpande rabatt på 52 procent. En livförsäkring utgör ett skydd för din familj mot ekonomiska bekymmer, om något allvarligt händer dig.

De medlemmar i PAM som redan utnyttjat förmånen sparar i genomsnitt 240 euro per år
Till exempel för en 30-åring kostar en livförsäkring på 50 000 euro cirka 4 euro per månad och en livförsäkring på 100 000 euro cirka 8 euro per månad.

Beräkna priset på din livförsäkring här 

*Prisjämförelse av Innolink 11/2020.

FÖRMÅNLIGA OLYCKSFALLSFÖRSÄKRINGAR FÖR VUXNA OCH BARN

Som medlem i PAM kan du och din maka eller make teckna en heltäckande olycksfallsförsäkring till och med 61 procent förmånligare. Primus-olycksfallsförsäkringen är ett flexibelt och förmånligt alternativ när du vill ha en försäkring som passar din livssituation. Du behöver inte fylla i någon hälsodeklaration och försäkringen träder i kraft genast.

Hitta en olycksfallsförsäkring som passar dig här 

Som medlem i PAM får du också förmånligt teckna en Primus-olycksfallsförsäkring för ditt barn utan självrisk. Den gäller alltid och överallt, även vid tävlingsidrott. Försäkringen kostar cirka 3 euro per månad.

Skaffa snabbt en olycksfallsförsäkring för barn här 

TILLÄGGSSKYDDET SELVIYTYMISTURVA VÄRT 2 000 EURO SOM EXTRA FÖRMÅN

Med alla nya Primus-försäkringar får du som extra förmån kostnadsfritt tilläggsskyddet Selviytymisturva värt 2 000 euro. Selviytymisturva betalas ut till dödsboet i händelse av dödsfall.

Läs mer här 

 

 

Läs mer

Medlemsförmåner