PAMin valtuusto

Päivitetty: 21.12.2021

Valtuusto käyttää PAMissa päätäntävaltaa niissä asioissa, jotka eivät kuulu liiton sääntöjen nojalla tai lain mukaan liittokokouksen tai hallituksen päätettäväksi. Valtuusto päättää liiton jäsenmaksusta, toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja hallituksen vastuuvapaudesta sekä liiton sääntöjen muuttamisesta.

PAMin valtuuston toimikausi on neljä vuotta ja se  kokoontuu kaksi kertaa vuodessa sääntömääräisiin kokouksiin. Kevätkokous pidetään touko-kesäkuussa ja syyskokous marras-joulukuussa.  Keväisin valtuusto käsittelee muun muassa tili- ja toimintakertomukset ja linjaa seuraavan vuoden toimintaa ja taloutta liittokokouksessa hyväksytyn talvoiteohjelman toteutumiseksi.

Valtuustossa jäseninä ovat liittokokouksessa valitut valtuuston jäsenet, jotka edustavat pamilaisia jäseniä eri puolilta Suomea ja eri ammattiryhmistä.

Valtuustoon kuuluu:

  • puheenjohtaja
  • 2 varapuheenjohtajaa
  • 50 jäsentä
  • 10 yleisvarajäsentä

Kullakin valtuuston varsinaisella jäsenellä on kolme (3) henkilökohtaista varajäsentä. Jäsenet on valittu huomioiden alueet, ammattiryhmät ja jäsenkunnan rakenne. Jäsenet löydät täältä.

Kiinnostaako aihe? Lue lisää

Jäsenedut

    Muutoksia